Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σερβίας, αλλά το πρωτάθλημα δεν σταμάτησε

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:38

Το σερβικό ποδόσφαιρο δεν σταματά την αγωνιστική δραστηριότητά του, ακόμα και την ημέρα που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FSS), Σλάβισα Κόκεζα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τα νέα για τη μόλυνση του Κόκεζα προέρχονται από την πιο

επίσημη πηγή: το γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν στις τελευταίες ώρες. «Μού μίλησε, αισθάνεται καλά», είπε ο Βούτσιτς. Ο Κόκεζα παρέστη στο συνέδριο της UEFA, στο 'Αμστερνταμ, την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Βούτσιτς, η λοίμωξη δεν συνέβη στην ολλανδική πόλη, αλλά στο Μιλάνο. «Όλα ξεκίνησαν από εκεί,» ήταν τα λόγια του προέδρου, όπως ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tanjug. Ο Βούτσιτς δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φερόμενη μόλυνση του Κόκεζα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δύο συνεργάτες του, που ήταν μαζί του στο 'Αμστερνταμ, ήταν αρνητικοί στην εξέταση για τον Covid-19. Το παράδοξο, πάντως, είναι ότι, παρά την ασθένεια του επικεφαλής της, το σερβικό ποδόσφαιρο δεν ανέστειλε τη δραστηριότητά του. Η είδηση για τη λοίμωξη του προέδρου μοιράστηκε από την ίδια την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω δελτίου Τύπου που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να ακολουθήσει ανακοίνωση διακοπής των αγώνων. Τα μόνα μέτρα που υιοθετήθηκαν από τη σερβική κυβέρνηση, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αφορούν στην απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 1.000 ατόμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass