ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Λευκή» ισοπαλία στην Αγιά

*Ι. Αλεξούλης: «Πρέπει οπωσδήποτε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας» *Ι. Μπουρνάκας: «Ελέγχουμε γενικά τα παιχνίδια, έχουμε καλό ρυθμό αλλά μας λείπουν οι επιθετικοί μας»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:00

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το φιλικό παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα (Γ’ Εθνική) και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (Α’ Ερασιτεχνική). Για τις δύο ομάδες αποδείχθηκε ένα καλό αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους με τους δύο τεχνικούς Γιάννη Αλεξούλη και Γιάννη Μπουρνάκα αντίστοιχα να βλέπουν αρκετά θετικά αλλά και ορισμένα αρνητικά προς διόρθωση στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε καλύτερη εικόνα, είχε τον πρώτο λόγο με καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Κώστα Νεμπεγλέρα να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, ωστόσο η απουσία των βασικών του επιθετικών παικτών (Βούλγαρης, Μαλάκος, Μπλατσέρι) δεν του επέτρεψε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας Αγιάς που ξεκίνησε καθυστερημένα τη φετινή χρονιά λόγω των διοικητικών εξελίξεων, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του παρά το γεγονός ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλό του, ενώ σε ό,τι αφορά στην επίθεση ο Γιώργος Τσατσαλίδης ήταν ο παίκτης κλειδί που προσπαθούσε απέναντι σε μία πολύ συμπαγή άμυνα να ολοκληρώσει τις επιθετικές ενέργειες (ο Τσιρογιάννης αποχώρησε, λόγω τραυματισμού, πολύ νωρίς από το παιχνίδι). Το βασικότερο ωστόσο είναι ότι η ομάδα του Δωτιέα έδειξε ότι έχει πολλά κενά στο ρόστερ της που πρέπει πάση θυσία να καλυφθούν –όπως επισήμανε και ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης- προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει τον φετινό στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν μία προσπάθεια με προβολή του Τσατσαλίδη στο 45’ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο έμπειρος Οικονόμου απομάκρυνε τον κίνδυνο, ένα καλό φάουλ του Γούτου στο 47’ που εξουδετέρωσε ο Κουτσοκέρας και η πολύ ωραία ενέργεια του Μπένου στο 65’ το σουτ του οποίου έδιωξε ο Μπαταβάνης.

Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Γκαρέλη.

«Νομίζω ότι μέρα με την ημέρα νιώθουμε καλύτερα και η αγωνιστική μας συμπεριφορά, ιδιαίτερα τα τρεξίματά μας, δένουν με την εικόνα της ομάδας. Απλά το θέμα είναι ότι εμείς τα περισσότερα φιλικά τα παίξαμε χωρίς τους επιθετικούς μας και ενώ φτάνουμε μέχρι την περιοχή δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Γιάννης Μπουρνάκας αποτιμώντας την εικόνα της ομάδας του μετά και το τέταρτο φιλικό παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ελέγχουμε γενικά τα παιχνίδια, αυτό κάναμε και σ’ αυτό το παιχνίδι, έχουμε καλό ρυθμό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε καινούργια ομάδα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μάθει ο ένας τον άλλον. Μέχρι στιγμής όμως είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Γιάννης Αλεξούλης επισήμανε τα εξής:

«Είναι το δεύτερο φιλικό, τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια γι΄ αυτό και τα ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι ακόμα θέλουμε πάρα πολύ δουλειά γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αδυναμίες και πρέπει οπωσδήποτε αυτές να τις καλύψουμε. Η ομάδα είναι δύσκολο μ’ αυτό το υλικό να μείνει στην κατηγορία. Θέλουμε τουλάχιστον 5-6 προσθήκες βασικών ποδοσφαιριστών γιατί δεν ξέρουμε πώς θα μας βγουν τα παιδιά που είναι άπειρα αν και έχουν τη διάθεση και τη θέληση. Σίγουρα η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο αλλά και η ικανότητα που νομίζω ότι θα χρειαζόταν σ’ αυτό το στάδιο. Από την άλλη έχω να πω ότι πέρσι η ομάδα πήρε πάρα πολύ καλό υλικό και σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές. Φανταστείτε φέτος που το μπάτζετ της ομάδας είναι όσο δύο περσινοί ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι η διάθεση και το καλό κλίμα που υπάρχει θα μας βοηθήσει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο».

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αλεξούλης): Παϊτέρης, Κόκκας, Τσακάλι, Κορλός, Γούτος, Ντακούλας, Σούλι, Σελήνης, Ιωαννίδης, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης (Δαλαμπύρας, Μαυρομάτης, Ακρίβος, Φώτος, Τσέλας, Καρβούνης, Μπαρούτζας, Κυρανούδης, Μπαταβάνης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μπουρνάκας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Νεμπεγλέρας, Γρηγορίου, Ζαγγανάς, Μπένος, Κουρούμαλος (Κουτσοκέρας, Σακελλαρίου, Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Ξυνογαλάς, Κατσανάκης, Πατσιούρας, Αναγνώστης, Τλούπας, Τσούλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass