Εντυπωσιακή «ισορροπία» στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 21:59

Με εντυπωσιακή "ισορροπία" διεξήχθησαν οι αγώνες της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Σε τρεις από τις επτά αναμετρήσεις επικράτησαν οι γηπεδούχοι (με σκορ 5-0, 2-0, 1-0), σε ισάριθμες οι φιλοξενούμενοι (με σκορ 0-5, 0-2, 0-1), ενώ σημειώθηκε και μία "λευκή" ισοπαλία. Επιτεύχθηκαν συνολικά 16 τέρματα (8-8), ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι οκτώ από τις δεκατέσσερις ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.
* Την καλύτερη επιθετική γραμμή διατηρούν με 42 τέρματα (μέσος όρος 2 ανά αγώνα) ο πρωτοπόρος Πιερικός και ο δεύτερος στην κατάταξη Θησέας Αγριάς, ο οποίος όμως εμφανίζει εξαιρετικά ευάλωτη αμυντική γραμμή, με την εστία του να έχει παραβιαστεί 29 φορές μέχρι τώρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χειρότερη αμυντική επίδοση από την ομάδα της Μαγνησίας παρουσιάζουν μόνον τρεις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό (ΑΠΟ Αταλάντης, Δίας Δίου, Διγενής Νεοχωρίου) και η ουραγός Ποταμιά.
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε στις κυριακάτικες αναμετρήσεις και, συγκεκριμένα, σε αυτή του γηπέδου Καρπενησίου, όπου η Ποταμιά υποδέχθηκε την ΑΕ Καρίτσας. Αξιοποιώντας την "εσχάτη των ποινών" ο αρχηγός των φιλοξενουμένων Δημήτρης Κυρτέγος άνοιξε το σκορ, έχοντας μάλιστα απέναντί του τον εξαιρετικό σε αποκρούσεις από τα 11 μέτρα τερματοφύλακα Κώστα Ανδρούτσο, ο οποίος είχε νικηθεί μόνον σε δύο από τις έξι φορές που "σφυρίχτηκε" εις βάρος της ομάδας του η σχετική παράβαση.
* Στην αμυντική του λειτουργία οφείλει σε μεγάλο βαθμό την καλή του πορεία ο Ατρόμητος Παλαμά, που - όπως όλα δείχνουν - εξασφαλίζει με άνεση την παραμονή του στην κατηγορία. Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο περυσινός πρωταθλητής Καρδίτσας κράτησε το "μηδέν" σε 13 από τους 21 αγώνες, ενώ - αντίθετα - δεν διακρίνεται για την επιθετική του παραγωγή.
* Παρότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, ο Διγενής Νεοχωρίου έχει την τέταρτη καλύτερη επιθετική γραμμή, υστερώντας στον τομέα αυτό μόνον από τις ομάδες της αρχικής τριάδας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass