«Ψαλιδίστηκαν» οι ελπίδες...

ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 22:01

Η ΑΕΛ θέλει το απόλυτο των βαθμών στα δύο τελευταία παιχνίδια για να παίξει στα πλέι οφ της Super League μετά τη χθεσινή νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου Αθηνών με 1-0 που άλλαξε τα βαθμολογικά δεδομένα.


Και αν ακόμα κερδίσει αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να μην κερδίσει ο ΟΦΗ εντός έδρας τη Λαμία στην τελευταία αγωνιστική.
Πάντως η ΑΕΛ χρειάζεται τις δύο νίκες για να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα που της δίνει προβάδισμα έδρας στα πλέι άουτ καθώς θα παίξει τέσσερεις αγώνες εντός έδρας παιχνίδια και τρία εκτός.
Τα πλέι άουτ υπενθυμίζουμε θα διεξαχθούν σε επτά (7) αγωνιστικές ημέρες, ήτοι σε ένα (1) μοναδικό γύρο, κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης.
Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της Κανονικής Περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερεις (4) εντός έδρας και τρεις (3) εκτός έδρας αγώνες στα Playouts, ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερις (4) εκτός έδρας αγώνες στα πλέι άουτ, βάσει κλήρωσης.
Οι θέσεις 7 έως 14 θα προσδιορίζονται από το σύνολο των βαθμών που οι ομάδες που συμμετείχαν στα πλέι άουτ κατέλαβαν σωρευτικά κατά την Κανονική Περίοδο και τα πλέι άουτ αθροιστικά, ο δε υποβιβασμός στην κατώτερη κατηγορία (Super League 2) θα προσδιορίζεται κατά το άρθρο 10 κατωτέρω.
Για τη βαθμολόγηση των ομάδων, ισχύουν όσα προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., με σύστημα βαθμολογίας τρεις (3) βαθμοί για τη νίκη, ένας (1) βαθμός για την ισοπαλία και μηδέν (0) βαθμοί για την ήττα.

 

ΕΞΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Στο όριο βρίσκονται ο Έργκους Κάτσε, ο Αντνάν Σετσέροβιτς, με έξι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ ο Μάρκο Νούνιτς, ο Αμρ Ουάρντα, ο Αλί Γκαζάλ και ο Θανάσης Παπάζογλου με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Νίκος Καρανίκας, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 7 (θα εκτίσει με Βόλο), Έργκους Κάτσε, Αντνάν Σετσέροβιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Βαγγέλης Μόρας, Tζόναθαν Μπούστος, Μανώλης Μπέρτος 4, Μάρκο Νούνιτς, Αμρ Ουάρντα, Αλί Γκαζάλ, Θανάσης Παπάζογλου 3, Ζαν Λουκ Ασούμπρε, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, Ματέο Μούζεκ 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Νίκολα Ζίζιτς, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς 1.

 

3.120 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν, 42.211 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 7.035. Στον αγώνα, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 3.120 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 24ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ    3.120 εισιτήρια
Ολυμπιακός - Πανιώνιος    21.231 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός    3.516 εισιτήρια
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης    1.680 εισιτήρια
Ξάνθη - Λαμία    1.340 εισιτήρια
Άρης - ΑΕΚ    11.324 εισιτήρια

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass