Ολοκληρώθηκαν τα 3/4 του πρωταθλήματος

ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 21:25

Με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκαν τα 3/4 του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και οδεύουμε προς την τελική ευθεία, που θα κρίνει και την κατάληξη της φετινής προσπάθειας των 14 ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση.

Κατά τους προχθεσινούς αγώνες οι γηπεδούχοι νίκησαν σε τέσσερις αναμετρήσεις, ο φιλοξενούμενος σε μία, ενώ σημειώθηκαν και δύο «λευκές» ισοπαλίες. Επιτεύχθηκαν 16 τέρματα, εκ των οποίων η «μερίδα του λέοντος» ανήκει στους γηπεδούχους (11 έναντι 5 των φιλοξενουμένων).
* Σε δύο από τις αναμετρήσεις η νίκη των γηπεδούχων διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσθετου χρόνου, ενώ για τους νικητές αποτέλεσε τονωτική ένεση στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο λόγος για τον αγώνα ΓΣ Αλμυρού - ΑΠΟ Αταλάντης και αυτόν μεταξύ Δία Δίου - Ποταμιάς Μεγάλου Χωριού.
* Στο παιχνίδι του «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού, στο 90'+3’ ο Δημήτρης Ηλιόπουλος των γηπεδούχων κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος «γράφοντας» το τελικό 2-1, ενώ μετά τη λήξη αποβλήθηκε και ο Κώστας Λυτάκης των φιλοξενουμένων.
* Έπρεπε να φθάσει το... όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για να νικηθεί στο Δίον ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας Κώστας Ανδρούτσος της ουραγού Ποταμιάς, η οποία μετά την ήττα αυτή (13η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) υποβιβάστηκε και μαθηματικά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Λίγο νωρίτερα, πάντως, είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Βεροιώτη διαιτητή Λουκά Ρηγόπουλο ο προπονητής της Γιάννης Φλωράκης, ενώ
καθήκοντα παρατηρητή αγώνα άσκησε ο Χαλκιώτης αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Χρήστος Χατζούλης.
* Ούτε στον δεύτερο φετινό αγώνα δεν κατάφερε ο επίδοξος πρωταθλητής Πιερικός να νικήσει την «άσπονδη» γειτόνισσά του ΑΕ Καρίτσας, με την οποία έμεινε στο 0-0. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον πρώτο γύρο ο προπονητής Απόστολος Στύλος καθόταν στον πάγκο της πρωτοπόρου ομάδας της Κατερίνης, ενώ προχθές καθοδηγούσε την περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας.
* Εκτός από το πέναλτι στον Αλμυρό, την Κυριακή καταλογίστηκε ακόμα μία φορά η «εσχάτη των ποινών», κατά σύμπτωση και πάλι υπέρ ομάδας της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, στο «Βασίλειος Καρακίτσιος» της Καλαμπάκας από την άσπρη «βούλα» των 11 μέτρων, ο Ηλίας Βλάχος του Θησέα Αγριάς ανέβασε στο 78' τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει αργότερα η ομάδα των Μετεώρων στο τελικό 2-3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass