«Ελβετική» εμπειρία για τον Θανάση Τζήλο

ΔΙΗΥΘΥΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 0-4

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2020 16:16

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής διαιτητών που εφαρμόζουν αρκετές ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, ο Λαρισαίος διεθνής ρέφερι Θανάσης Τζήλος βρέθηκε στην Ελβετία, όπου το Σάββατο «σφύριξε» τον αγώνα Ζυρίχης - Βασιλείας που έληξε με νίκη 4-0 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Συνεργάτες του Λαρισαίου διαιτητή (βοηθοί) ήταν η Καρδιτσιώτισσα Χρύσα Κουρομπύλια και ο Αθηναίος Ιορδάνης Απτόσογλου, ενώ τη διαιτητική ομάδα συμπλήρωσαν Ελβετοί αξιωματούχοι. Μεταξύ αυτών, σε ρόλο VAR ήταν και ο Sandro Schaerer, που διηύθυνε την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

 

ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Ο ΜΑΡΙΝ
Συνεχίζοντας τη διά ζώσης παρακολούθηση διαιτητών σε όλη την Ελλάδα, ο Ισπανός αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Αντόνιο Φερνάντο Μαρίν βρέθηκε την Κυριακή στη Λάρισα, προκειμένου να αξιολογήσει την απόδοση του Εδεσσαίου διαιτητή Μελέτη Γιουματζίδη που διηύθυνε τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο Φιλιππούπολης.
Όσοι ήταν κοντά του διέκριναν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν πρέπει να ενθουσίασε τον «Νο 2» της ΚΕΔ, ο οποίος είχε δίπλα του και τον εκ Κομοτηνής παρατηρητή διαιτησίας Τάσο Ντοσίδη (πατέρα του αδικοχαμένου διαιτητή Νίκου, που πριν ενάμιση χρόνο κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγωνιστικών τεστ και ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία έχασε τη ζωή του).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass