Μισή… ΑΕΛ θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οκτώ παίκτες δεν βρίσκονται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου * Οι «βυσσινί» θα δώσουν σκληρή μάχη στους τρεις εναπομείναντες αγώνες

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2020 22:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 και η ΑΕΛ θα δώσει σκληρή μάχη, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει, για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού

πίνακα. Μετά την προχθεσινή λευκή ισοπαλία στη Λαμία, οι «βυσσινί» ισοβαθμούν στην 8η θέση της βαθμολογίας με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης με 26 βαθμούς, ενώ βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ και την Ξάνθη, που έχουν από 28 βαθμούς και είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να φτάσει στην 6η θέση, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο.
Το βέβαιο είναι πως στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15 στο AEL FC ARENA, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με πολλά προβλήματα.
Θα απουσιάσουν συνολικά οκτώ παίκτες και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα επιδιώξει να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, για να κατεβάσει στον αγώνα μια αξιόλογη ενδεκάδα. Συγκεκριμένα λόγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν οι: Καρανίκας, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Μιχαήλ, ο τραυματίας Μασούρας και οι Ουάρντα και Κάτσε.
Επανέρχονται ο Μόρας που εξέτισε την ποινή του και ο Ασούμπρε που ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα.
*Χθες όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
*Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΚΑΣΣΟΣ
Εννιά πρόσφυγες θα εκδικάσει σήμερα η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και ανάμεσά τους είναι και μία εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς έχει κινηθεί νομικά ο πρώην ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Πασχάλης Κάσσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass