Κρατήθηκε ζωντανή η ΑΕΛ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2020 20:54

Σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η ΑΕΛ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο στάδιο Αλκαζάρ, στην ομάδα του ΟΦΗ.


Η ΑΕΛ αν και ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, βρέθηκε πίσω νωρίς στο σκορ σε μία αδράνεια της άμυνας, την οποία εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη Κυδωνάκη και με εντυπωσιακή ενέργεια έβγαλε με διαγώνια μπαλιά την Αραβιάκη μόνη της απέναντι στη Βλασιάδου, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στη συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει, όμως η ομάδα του ΟΦΗ έβρισκε συνεχώς λύσεις και οι όποιες φάσεις έγιναν δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία της κρητικής ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου μπήκαν αποφασισμένες να μην ηττηθούν σε αυτόν τον αγώνα και με περίσσιο πάθος και αγωνιστικότητα κυνήγησαν κάθε φάση με στόχο την ανατροπή. Η καλή και έμπειρη αμυντική γραμμή των Κρητικών δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να δημιουργήσει πολλές φάσεις, πλην ορισμένων στημένων φάσεων. Η ισοφάριση ήρθε όμως 69’ με την εκπληκτική Ογκίτσι, η οποία με πολύ ωραίο γυριστό σουτ στον αέρα εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αποστολάκη. Η ΑΕΛ με την Ογκίτσι μόνιμη απειλή συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ούτε τα δικά της σουτ ούτε και αυτά των Μούκα και Σιάχου, νίκησαν την Αποστολάκη για δεύτερη φορά. Ο ΟΦΗ που μετά την ισοφάριση ανέβηκε και πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΛ και με ατομικές ενέργειες της Κυδωνάκη απείλησε σε τρεις περιπτώσεις, όμως και στις τρεις η εκπληκτική Βλασιάδου κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέτρια εμφάνιση για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που σίγουρα επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ, παθιασμένη όμως στο δεύτερο μέρος και αποφασισμένη για κάποιο αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από τη συνολική προσπάθεια. Δίκαιο κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα με βάση τη συνολική παρουσία των δύο ομάδων.
Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Αικατερίνη Βέργου, η οποία είχε συνεργάτες της την κ. Ελευθερία Κουβάτα και τον κ. Σταμάτιο Σφυρή, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σκοτεινιώτη Γ., Σωτηριάδη, Ρήγα, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Κατσιάνα, Μούκα, Ογκίτσι. Αγωνίστηκαν και οι: Σιάχου, Κορδέλα. Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Μίσσια.

 

ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ
Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η είδηση είναι ότι μετά από 12 αγώνες δέχθηκε γκολ με τη Γλυφάδα να είναι αυτή που έσπασε το εκπληκτικό σερί των αθλητριών του δικεφάλου. Ο Άρης πέρασε εύκολα από τον Εύοσμο και κράτησε τη διαφορά στο -5 από τον πρωτοπόρο. Ισοπαλίες με 1-1 σε Χαλκίδα και Λάρισα, ενώ τα Τρίκαλα νίκησαν δύσκολα τον Ατρόμητο και ανέβηκαν σημαντικά στη βαθμολογία.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(12η αγωνιστική)
Τρίκαλα - Ατρόμητος     1-0
Αγρ.Αστέρας - Άρης     0-4
Άβαντες Χαλκίδας - Μεσολόγγι     1-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ     1-1
ΠΑΟΚ - Οδυσσέας Γλυφάδας     7-1
Γιάννινα - Ελπίδες Καρδίτσας     1-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ     68-1     36
2. Άρης Θεσ.     36-9     31
3. Ατρόμητος Αθ.     15-10     24
4. Μεσολόγγι 2008     17-16    20
5. Τρίκαλα 2011     13-23     19
6. ΟΦΗ     16-22     16
7. Οδ. Γλυφάδας     16-27     13
8. Άβαντες Χαλκ.     15-21     12
9. Αγρ. Αστέρας     11-25     12
10. ΑΕΛ 1964     6-18     9
11. Ελπίδες Καρδίτσας     12-27     8
12. Γιάννενα     8-33     4

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13η)
Ατρόμητος - Άρης
Μεσολόγγι - Τρίκαλα
ΟΦΗ - Αγρ.Αστέρας
Οδυσσέας Γλυφάδας - Άβαντες Χαλκίδας
Ελπίδες Καρδίτσας - ΑΕΛ
ΠΑΟΚ - Γιάννινα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass