Χωρίς Κάτσε η ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2020 22:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με τον ΟΦΗ θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΛ στις 17:15 στο «Βαρδινογιάννειο» αθλητικό κέντρο στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη

Γρηγορίου.
Συγκεκριμένα, ο κόουτς των «βυσσινί» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νίκο Καρανίκα, τον τραυματία Λουκ Ασούμπρε, ενώ χθες τέθηκε οριστικά νοκ άουτ και ο Έργκους Κάτσε, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε.
Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ζίζιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση και χθες δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.
Από την άλλη πλευρά τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΛ, ενδεχομένως να ξεκινήσει από την αρχή ή να χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, από όπου στις 19:00 θα πετάξει για το Ηράκλειο.
Όσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο κ. Γρηγορίου, σήμερα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Το βέβαιο είναι πως θα ξεκινήσει ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ, ενώ και ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα.
Ο ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο «Βαρδινογιάννειο» αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΛ.
Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο. Η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση. Ο Βαγιέμπα Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας και ασκήσεις μεταβιβάσεων με τελειώματα φάσεων. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 17:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.
ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ
Δανεικός στον Αλμυρό παραχωρήθηκε χθες μέχρι το τέλος της σεζόν ο 19χρονος μέσος της ΑΕΛ Αλέξανδρος Χαλάτσης, τον οποίο οι «βυσσινί» είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 από τον Δωτιέα Αγιάς. Με προσωπικές κινήσεις του Ζήση Ντελόπουλου, που καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να παραμείνει ο Αλμυρός στον 3ο ομιλο της Γ’ Εθνικής όπου αγωνίζεται, ο εν λόγω παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό της βολιώτικης ομάδας και έτσι θα έχει περισσότερες λύσεις για το κέντρο ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass