Κεφαλιά εξάδας του Γιακουμάκη

ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2020 21:03

Μια εξαιρετική κεφαλιά του Πέτρου Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε τη νίκη (0-1) στον Ατρόμητο, στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό που έγινε στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Με μόλις μία νίκη και στην προτελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι, εντός της ζώνης των play off βρέθηκαν οι Περιστεριώτες, σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις.


Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Ντίας - Ρισβάνης, Μπαένα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά (61' Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86' Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78' Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62' Μπαένα), Ούμπιδες (78' Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46' Νταβιώτης), Μανούσος.
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στα play off της Super League, σημείωσε η Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 3-1 του Βόλου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Βαγγέλη Οικονόμου, που άφησε την ομάδα του για περίπου μισή ώρα με δέκα παίκτες, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και βάφοντας... μαύρο το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο του νεοφώτιστου Βόλου.
Μετριότατο το πρώτο μέρος, ωστόσο έκρυβε πολλές συγκινήσεις στο τελευταίο του πεντάλεπτο. Ένα τρομερό σουτ-βολέ του Δήμου Μπαξεβανίδη με το αριστερό, άφησε άναυδο τον Θανάση Γκαραβέλη για το 0-1 στο 41ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις, έπειτα από κόρνερ του Χουάν Μουνίθ, ο Τέλης Καρασαλίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Γιώργος Κομίνης, μετά από τη συμβουλή του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Κάρλος Άμπαντ έπεσε στη δεξιά του γωνία, αποκρούοντας την εκτέλεση του Μουνίθ!
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε, εν τέλει, με τον Έρικ Γέντρισεκ να σκοράρει με ωραίο σουτ κόντρα στην παλιά του ομάδα για το 1-1 στο 56'! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαξ Αουγκούστο θα μπορούσε να φέρει... τούμπα το ματς ωστόσο αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 67' ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς «γκρέμισε» τον επελαύνοντα Ματίας Κάστρο και η Ξάνθη το εκμεταλλεύτηκε. Ο Τεσέιρα Εντουάρντο σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Στέργιο Δημόπουλο και ξεγέλασε τον Γκαραβέλη, για το 1-2 στο 73'! Κι αφού στο 79' ο Φάμπιο Στάρτζεον αστόχησε προ κενής εστίας, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τρίτο γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό: ο Χρήστος Λισγάρας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι εν συνεχεία στο πόδι του Φράνκο Φεράρι για το τελικό 1-3! Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Οικονόμου, Μαξ - Μπαξεβανίδης, Τερκί
Κόκκινες: Οικονόμου
ΝΠΣ Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβάλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Βιγιάρες, Τσοκάνης, Μαξ, Μουνίθ, Μάντζης (53' Λύρατζης), Γκουαροτσένα (46' Τόρες), Γέντρισεκ (71' Δημόπουλος).
ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Στάρτζεον, Εντουάρντο (82' Τζουρίτσκοβιτς), Μπαξεβανίδης, Ντε Αμορίμ (61' Σόσα), Κοβάτσεβιτς, Φοσέ (46' Κάστρο), Κασάδο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Τερκί.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής στη Super League:
Βόλος - Ξάνθη 1-3
(56' Γέντρισεκ - 41' Μπαξεβανίδης, 73' Εντουάρντο, 80' αυτ. Φερράρι)
ΑΕΛ - Άρης 0-0
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-1
(90'+4' Γιακουμάκης)
ΣΗΜΕΡΑ
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
Λαμία - Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγ.)
1. Ολυμπιακός 41
2. ΠΑΟΚ 40
3. ΑΕΚ 31
4. Ξάνθη 26 -18αγ.
. Άρης 26 -18αγ.
6. Ατρόμητος 25 -18αγ.
7. ΟΦΗ 23
. ΑΕΛ 23 -18αγ.
9. Παναθηναϊκός 22
. Λαμία 22
11. Βόλος 21 -18αγ.
12. Αστέρας Τρίπολης 15
13. Παναιτωλικός 8 -18αγ.
14. Πανιώνιος 6
Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/01
19.30 Πανιώνιος - ΟΦΗ
20.00 Παναιτωλικός - Λαμία
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/01
15.00 Ξάνθη - Παναθηναϊκός
17.15 ΑΕΚ - ΑΕΛ
17.15 Ατρόμητος - Βόλος
18.00 ΠΑΟΚ - Αστέρας
19.30 Ολυμπιακός - Άρης
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
10 ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
9 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
8 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ)
6 ΓΚΟΛ: Λιβάγια (ΑΕΚ), Ιντέγε, Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Μπαράλες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βέλλιος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τουράμ (ΛΑΜΙΑ), Σουντανί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σεμέντο (ΟΦΗ), Αραμπούλι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass