Στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα βρει το 2020 τον Φαλανιακό

ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΝΙΚΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ 3-1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2019 20:52

Στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα βρει ο νέος χρόνος τον Φαλανιακό. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά νίκησε στον χθεσινό εξ αναβολής αγώνα στο γήπεδο Γιάννουλης την τοπική Δήμητρα με 3-1 μετά από ανατροπή και εξασφάλισε το 15ο στη σειρά εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Απομένει σήμερα το παιχνίδι της Αναγέννησης Ευαγγελισμού με τον Κεραυνό Δένδρων (θα ξεκινήσει στις 14:30 στο γήπεδο Ευαγγελισμού Ελασσόνας με διαιτητές τους κ. Ακρίβο, Πατσή και Καραμαγκιόλα) για να πέσει η αυλαία της φάσης των «32».
Η νίκη για τον Φαλανιακό ήρθε μετά από ανατροπή, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και να παίρνουν δίκαια τη νίκη.
Αν και κατά μία κατηγορία μικρότερη η Δήμητρα Γιάννουλης είχε πολύ καλή παρουσία, ειδικά στο πρώτο μέρος (δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνιστεί στον 1ο όμιλο της ΕΠΣΛ) και κατάφερε σχετικά νωρίς να ανοίξει το σκορ, όταν στο 8ο λεπτό ο Σαλοκανάς επωφελήθηκε από λάθος εκτίμηση του Κολοβού και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Φαλανιακός αντέδρασε στο 11’ με τον Μαχαίρα και στο 21’ με τον Γ. Πανταζή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Πολύ καλή στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι στο 27’, όταν ο Βιλανάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάλτζαρη.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές για να φτάσουμε στο 54’ όταν ο Τσιάκος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 70’ ο Μπλέντι μετά από πάσα του Λεσάι έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στον Φαλανιακό (1-2). Νωρίτερα είχαν χαθεί δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 66’ με τον Φουσίκα και στο 68’ με τον Λεσάι.
Το τελικό 1-3, με το οποίο ο Φαλανιακός σφράγισε την πρόκριση, διαμόρφωσε στο 89’ ο Φουσίκας μετά από ωραία πάσα του Ηλ. Πανταζή.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα, που είχε βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Μπλιώνα.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης): Κοτλής, Κατέρης (46’ Σαπάκος), Αμπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας, Βιλανάκης (80’ Γκιολένα), Μπάμπαλης Ι., Σαλοκανάς (59’ Μαυρουδής Ι.), Δίχρης, Ραμάι, Γκαλγκανόπουλος (71’ Μαυρουδής Αντ.).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Κολοβός (74’ Πανταζής Η.), Φλώρος, Λυγούρας Β. (85’ Καρυώτης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Ιωαννίδης (51’ Λεσάι), Λυγούρας Χ. (61’ Φουσίκας), Τσιάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass