ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΑΕΛ δεν θα περιμένει τον Κουτσιανικούλη!»

* «Η απάντηση ήταν ιεροσυλία… Έχω ταυτιστεί απόλυτα με τον Πηλαδάκη» * «Συζητάμε με 27χρονο Έλληνα παίκτη που παίζει στο εξωτερικό»

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 10:37

Του Σωτ. Κέλλα

Ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε τις χθεσινές πληροφορίες της «Ε» ότι η ΑΕΛ συζητάει με τον Λαρισαίο Βασίλη Κουτσιανικούλη για να επιστρέψει στις... ρίζες του αλλά φαίνεται ότι οι συζητήσεις των δυο πλευρών δεν πήραν καλή τροπή αν κρίνουμε από τη χθεσινή δήλωση του κ.Κούγια που υποστήριξε ότι είναι ιεροσυλία να απαντήσει ότι θα περιμένει την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό και μετά θα αποφασίσει για την απάντησή του στη λαρισινή ομάδα.

Η δήλωση του κ. Κούγια έχει ως εξής: «Εγώ μίλησα με τον Κουτσιανικούλη όπως μίλησα και με τον Κλέιτον και του κάναμε μια εξαιρετική πρόταση για τριετές συμβόλαιο ώστε να επανέλθει στην πατρίδα του και να αγωνισθεί σε μια μεγάλη ομάδα.

Να ξαναφτιάξει το όνομά του και να αποκτήσει ποδοσφαιρική λογική. Η τελευταία του απάντηση ήταν ότι θα περιμένει την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό και θα αποφασίσει ανάλογα.

Η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα για να περιμένει. Να πω ότι θα περιμένει ομάδα του εξωτερικού ή μια ελληνική ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το καταλαβαίνω. Αλλά να συγκρίνει την ΑΕΛ με την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό είναι ιεροσυλία.

Οι οικονομικές διαφορές να αναφέρω είναι ελάχιστες.

Σε συνεργασία με τον τεχνικό μας Ράτκο Ντόστανιτς υπάρχει συζήτηση με Έλληνα επιθετικό που έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα και αγωνίζεται τώρα σε ομάδα του εξωτερικού και έχει ηλικία 27 ετών».

«ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ARENA»

Και αφού είχαμε συνομιλία με τον κ. Κούγια τον ρωτήσαμε και αν τελικά η ομάδα παίξει στο πρωτάθλημα, όπως και το κύπελλο, στο Ael Fc Arena.

Μας είπε τα ακόλουθα: «Εγώ με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαστε ταυτισμένοι για το θέμα της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass