Στο Δ.Σ. της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 16:47

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και έθεσε αρκετά θέματα στους παριστάμενους εκπροσώπους των ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα των σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης, το οποίο ήδη έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να απαντήσουν εάν επιτρέπεται να αγοράζει η μία ομάδα το προπονητικό κέντρο της άλλης και ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, δήλωσε ότι ο οργανισμός είναι εναντίον κάθε μορφής πολυϊδιοκτησίας.
Από πλευράς ΠΑΟΚ τονίστηκε ότι θα υπάρξει απάντηση μόνο όταν ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ενώ αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου.
Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε ουσιαστικά την κατάργηση του VAR, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τον τρόπο λειτουργίας του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά δεν βρήκε συμπαράσταση από τους εκπροσώπους των άλλων ΠΑΕ, οι οποίοι, παρά τα όποια παράπονα έχουν κατά καιρούς εκφράσει, δείχνουν να το στηρίζουν.
Σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις του Δ.Σ., η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των αγώνων 17ης – 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.
2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή ηλεκτρονικής κλήρωσης για τους αγώνες play off και play out.
3. Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή μικρών τελικών στις Τελικές Φάσεις των Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League Κ19, Κ17, Κ15».
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΠΑ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον γ' αντιπρόεδρο και επιχειρησιακό διευθυντή των «ερυθρόλευκων» Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Αντίθετα, για τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, που είχε κάνει δηλώσεις πριν τον αγώνα των Πειραιωτών στα Πηγάδια, αποφασίστηκε η απαλλαγή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass