ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ 4-0

Ήττα σοκ της Μπαρτσελόνα

* Βαλβέρδε: «Και όμως δεν είναι αρκετό το 4-0!»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Αυγ 2015 20:00

Λίγες ημέρες, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup επί της Σεβίλης, η Μπαρτσελόνα γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο «Σαν Μαμές», στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες για το ισπανικό Σούπερ Καπ. Με χατ τρικ -στο δεύτερο μέρος- ο Αριτς Αντούριθ (53', 62' και 68' πεν.) εξέθεσε τους Καταλανούς και έβαλε τους Βάσκους σε πορεία για την πρώτη κούπα τους ύστερα από 31 χρόνια. Το σκορ είχε ανοίξει στο 13ο λεπτό ο Μικέλ Σαν Χοσέ, όταν ο Τερ Στέγκεν βγήκε μακριά απ' την εστία του και στην προσπάθειά του να διώξει, «έστρωσε» έτοιμο γκολ στον πρώτο. "Μαγική νύχτα", την χαρακτήρισε ο προπονητής της Αθλέτικ ωστόσο εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Δευτέρα (17/8, 23:00).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα (85' Μπόβεδα), Εράσο (77' Γκουρπέγι), Σαμπίν Μερίνο (66' Μαρτίνεθ), Αντούριθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Βερμάλεν, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Σέρτζι Ρομπέρτο (60' Ράκιτιτς), Ραφίνια (52' Ινιέστα), Μέσι , Σουάρες, Πέδρο (72' Ραμίρεθ)

*Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα μετά τη βαριά ήττα

Μασεράνο: "Μην μας δίνετε για νεκρούς. Ακόμα μπορούμε να το ανατρέψουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν έχουν τελειώσει όλα. Μένει ένα ματς στην έδρα μας. Κερδίσαμε πολλά ματς με μεγάλη διαφορά. Θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά έχουμε μια πιθανότητα στην έδρα μας".

Ινιέστα: ''Πληρώσαμε για μερικά λάθη που κάναμε. Δεν παίξαμε καλά. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα γυρίσουμε το σκορ. Δεν είναι κάτι αδύνατο.''

Ντάνιελ Αλβες: ''Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτή η ομάδα δεν το βάζει ποτέ κάτω θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή.''

Ζεράρ Πικέ (στο Twitter): "90 λεπτά στο Καμπ Νόου. Εγώ πιστεύω".

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ

«Απέναντι σε άλλη ομάδα, το 4-0 θα ήταν αρκετό για να αγγίξουμε το τρόπαιο. Αλλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα; Όχι", τόνισε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας: "Ξέρουμε πολύ καλά τι μας περιμένει στο Καμπ Νόου. Έχουμε ένα προβάδισμα αλλά θα υποφέρουμε πολύ εκεί, το γνωρίζουμε". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι θα χρειαστεί τις επόμενες ημέρες όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς πέρα από τη ρεβάνς της Δευτέρας (17/8), η Μπιλμπάο παίζει στη Σλοβακία με τη Ζίλινα την Πέμπτη για το Europa League και (πάλι) με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass