Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ολυμπιακό

*ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 22:26

Σε απολογία κάλεσε η Super League τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν σε απολογία μεταξύ άλλων και με το άρθρο 15 4β, το οποίο σημαίνει πως κινδυνεύουν με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών

κεκλεισμένων αγωνιστικών, αλλά και βαρύ πρόστιμο. Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες τιμωρηθούν με κεκλεισμένων των θυρών, τότε αναμένεται να δώσουν χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική της Super League 1, αλλά και τον αγώνα με την ΑΕΛ για τη 15η αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, σε απολογία κλήθηκαν επίσης κι οι ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Παναιτωλικός και Λαμία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Στην κλήση σε απολογία της ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 30/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Βόλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass