ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Είμαστε το πρώτο... θύμα

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2019 22:34

«Είμαστε το πρώτο θύμα έκπληξης στον θεσμό του Κυπέλλου» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0 ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου. Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς για εμάς είμαστε το πρώτο θύμα έκπληξης στον θεσμό

του Κυπέλλου. Μόνοι μας όμως βάλαμε τον εαυτό μας σ’ αυτή τη θέση από το πρώτο ματς στην Καλαμάτα. Αποδείχθηκε πως δεν ήταν ανατρέψιμο. Προσπαθήσαμε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην κλειστή άμυνα που περιμέναμε να δούμε να δώσουμε πλάτος, να επιχειρήσουμε σουτ και να κάνουμε πλαγιοκοπήσεις. Δεν ήμασταν όμως τόσο πιεστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όσο απαιτούσε ένα τέτοιο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, ρισκάραμε, ενώ κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Αν είχαμε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ θα διεκδικούσαμε με διαφορετικές αξιώσεις την πρόκριση. Παρά τις πολλές τελικές δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να το κυνηγήσουμε έως το τέλος. Δείξαμε όμως πως το πιστεύαμε, το θέλαμε και παλέψαμε να το διεκδικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε και είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Πλέον κοιτάμε το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη, όπου θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass