Και τώρα… Βόλος

ΜΙΧ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ» - ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ…

Δημοσίευση: 26 Νοε 2019 22:19

Το πιο αποφασιστικό και κρίσιμο δεκαήμερο άρχισε από χθες για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς η λαρισινή ομάδα δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια.

Το πρώτο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Ael Fc Arena στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας της Super League και το δεύτερο την ερχόμενη Τετάρτη πάλι στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου που είπε στους παίκτες του: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ό,τι άλλο έχει γίνει… Από δω και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο που είναι δύσκολο αλλά σημαντικό για μας. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».
Ο προπονητής μετράει δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς δεν θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι Σετσέροβιτς (δηλώθηκε να μην αγωνισθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι όταν συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) και ο Μιχαήλ που αποβλήθηκε προχθές στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0. Επίσης δεν θα παίξουν οι τραυματίες Σικάφκα και Φιλίπποβιτς.
Στον αντίποδα επανέρχονται ο Ουάρντα και ο Κάτσε που δεν αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω της συμφωνίας της ΑΕΛ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού είναι δανεικοί στους «βυσσινί».
Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ θα επανέλθουν από αύριο σε προπονητικούς ρυθμούς.

 

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα και ένας την κόκκινη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντναν Σετσέροβιτς, Τζόναθαν Μπούστος, Άντονι Φατιόν, ενώ κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) είδε ο Αλέξης Μιχαήλ.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020.
Αντνάν Σετσέροβιτς 5 (θα εκτίσει με Βόλο), Έργκους Κάτσε 4, Αλέξης Μιχαήλ 3, Φατιόν Αντόνι 3, Νίκος Καρανίκας, Μανώλης Μπέρτος, Αμρ Ουάρντα, Σλάβκο Μπράλιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς, Μάρκο Νούνιτς, Τζόναθαν Μπούστος, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Αμπιόλα Ντάουντα, Βαγγέλης Μόρας, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

 

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Συνολικά κόπηκαν 38.264 εισιτήρια, στα έξι παιχνίδια που δόθηκαν στοιχεία, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 6.377. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων υπήρξε στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Βόλος που κόπηκαν 959 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 17.398 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 11ης αγωνιστικής
Πανιώνιος - Ολυμπιακός    3.054 εισιτήρια
Λαμία - Ξάνθη    δεν δόθηκαν στοιχεία
Ατρόμητος - ΟΦΗ    1.275
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος    959
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ    17.398
ΑΕΚ - Άρης    13.087
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός    2.491

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass