*ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΠΦΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Φυσική Αγωγή σε πρώτο πλάνο...

Δημοσίευση: 23 Νοε 2019 15:25

Η Φυσική Αγωγή βρέθηκε σε πρώτο πλάνο σε ημερίδα με αποδέκτες γονείς, προπονητές και παιδιά που διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο «Κατσίγρα» της Ιατρικής Σχολής Λάρισας η ΠΕΠΦΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το τμήμα ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Συμπεριφορές προπονητών και γονέων και ο ρόλος τους στην ψυχολογία και στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών».


Ομιλητές ήταν ο ψυχολόγος - επικοινωνιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης ΕΠΟ και των μικρών εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της ΕΠΟ Αχιλλέας Υφαντίδης, ο καθηγητής του ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μάριος Γούδας και ο μεταδιδακτορικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπότροφος του ιδρύματος «Στ. Νιάρχος» Γιάννης Σύρμπας που παρουσίασε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο: «IMPACT: Identifying and Motivating youth who mostly need Physical Activity». Ο κ. Σύρμπας αντικατέστησε την τελευταία στιγμή λόγω κωλύματος τον καθηγητή των ΣΕΦΑΑ Νίκο Διγγελίδη.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας Κ. Τσιτώτας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας που είναι και μέλος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας.
Στην ημερίδα, που συντόνιζε και παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας, παρευρέθηκαν οι: Βασ. Παπαδημητρίου δημοτικός σύμβουλος, Δημ. Παπαποστόλου πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κων. Κούμας», Μιχάλης Τζιατζιάς πρόεδρος νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Απ. Νεμπεγλέρας πρόεδρος προπονητών ποδοσφαίρου ν. Λάρισας, Δημ. Καρκατσέλας διοικητικός της ΕΠΣΛ, Άννα Γκάργκα αντιπρόεδρος συλλόγου ειδικού βοηθητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού ειδικής αγωγής Θεσσαλίας, Γιώργος Στουκογεώργος πρώην μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Βάσω Ζιάκκα πρώην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης, Βασίλης Κούργιας πρώην προϊστάμενος του γραφείου φυσικής αγωγής, Αγγελακόπουλος Θωμάς ιδρυτικό μέλος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας, ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ 1985 Τάκης Παραφέστας και άλλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass