ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ

* Ο Ντόστανιτς θεωρεί ικανοποιητικό το έμψυχο δυναμικό * Ανακοινώνονται διαρκείας και χορηγικό πρόγραμμα

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2015 10:31

Του Σωτ. Κέλλα

Επέστρεψε χθες η ΑΕΛ από το Καρπενήσι στη Λάρισα αφού προηγουμένως έγινε η πρωινή προπόνηση και σήμερα θα δώσει το πρώτο φιλικό επί λαρισινού εδάφους και ουσιαστικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν αφού ο αγώνας με την ομάδα των Αγράφων ήταν λόγω της περιορισμένης δυναμικότητας των αντιπάλων προπονητικού χαρακτήρα.

Αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Τσαριτσάνης ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει δείπνο των γηπεδούχων προς τη λαρισινή ομάδα. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν η ομάδα που εργαζόταν την περασμένη περίοδο ο Κώστας Κατσάρας συνεργάτης του Σέρβου τεχνικού των «βυσσινί» Ράτκο Ντόστανιτς.

Βέβαια τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και το επόμενο που θα ακολουθήσει στις 19 Αυγούστου στα Δένδρα με τον Τύρναβο δεν θα δώσουν ευκαιρία για ασφαλή συμπεράσματα ενώ το πιο δυνατό τεστ θα είναι αυτό στις 22 Αυγούστου στη Λαμία με τη φερώνυμα ομάδα.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα και ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που θα ασχοληθεί περισσότερο με οργανωτικά θέματα και συγκεκριμένα την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας , το χορηγικό πρόγραμμα αλλά και διάφορες εκκρεμότητες όπως η μεταβίβαση του προπονητηρίου των Δένδρων που ακόμα δεν ολοκληρλωθηκε (ήταν προγραμματισμένη για τις προηγούμενες μέρες αλλά αναβλήθηκε).

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στο μεταξύ στον μεταγραφικό τομέα δεν προβλέπεται άμεσα ενίσχυση εκτός αν υποβιβαστεί η Κέρκυρα όπου υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λαρισαίου Τάσου Βενέτη και ενός ακόμα ποδοσφαιριστή των «Φαιάκων».

Σύμφωνα με κύκλους του κ.Κούγια ο τεχνικός Ντόστανιτς είπε ότι είναι ευχαριστημένος από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και δεν χρειάζεται καμία βιασύνη ενώ τόσο ο κ.Κούγιας όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Θωμάς Κυπαρίσσης πιστεύουν ότι η ομάδα χρειάζεται έναν αριστερό περιφερειακό επιθετικό παίκτη.

Γενικά η εικόνα που έχει το τεχνικό επιτελείο είναι ότι η ομάδα έχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές και μπορεί να αντεπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

ΠΕΡΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στις 20 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας και στην πρώτη φάση θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Από τη συμμετοχή ή όχι της ΑΕΛ θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών αγώνων αφού η πρώτη φάση είναι προγραμματισμένη για 25-27 Αυγούστου.

ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο μεταξύ μετά τις δηλώσεις που έκανε ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών Αλέξης Κούγιας στην «Ε» (και δημοσιεύτηκε από το σύνολο σχεδόν των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης) σχετικά με τη δήλωση του νέου ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Νίκου Παπαδάκη ότι άφησε χρέος δυο εκατομμυρίων ευρώ ήρθε και ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που ανέφερε τα εξής:

«Μήνυση και αγωγή για ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του εμφανιζόμενου ως ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Παναχαϊκής Νίκου Παπαδάκη θα υποβάλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.

Η διορθωτική ανακοίνωση χθες το βράδυ στο site της ΠΑΕ Παναχαϊκής δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τον κ. Αλέξη Κούγια, αφού οι ψευδείς και γελοίες δηλώσεις του Νίκου Παπαδάκη δημοσιεύτηκαν σε όλες τις εφημερίδες και σε περίοπτες θέσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass