ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Με δουλειά και υπομονή όλα διορθώνονται

* Σιγά-σιγά οι παίκτες θα αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2015 8:19

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ο Απόλλων Λάρισας, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, έχει λοιπόν υψηλές φιλοδοξίες, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αρκετά προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι για να έρθουν οι επιτυχίες χρειάζεται πολλή δουλειά και να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι.

Αυτό κάνει και ο τεχνικός ηγέτης του σωματείου ο Καρδιτσιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Μάγγος, ο οποίος σε χθεσινές δηλώσεις του, επισήμανε τα εξής: «Ο Απόλλωνας όπως πέρυσι στην Α1 ΕΠΣΛ έτσι και φέτος στην Α' κατηγορία, είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί διότι έχει μεγάλη ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να έχουμε και υπέρμετρο ενθουσιασμό, διότι οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από τη δουλειά, την υπομονή και όταν έχουμε το "γνώθι σαυτόν".

Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε.

Τα αποτελέσματα των φιλικών τα λαμβάνουμε υπόψη στον βαθμό που χρειάζεται , γιατί μέσα από αυτά τα παιχνίδια εντοπίζουμε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Σιγά-σιγά θα αφομοιώσουν οι παίκτες αυτά που ζητάμε και ο χρόνος θα είναι υπέρ μας, για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 18:00 στον Παλαμά, ο Απόλλωνας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το τέταρτο φετινό, με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο(σ.σ. ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας), του Βάιου Καραγιάννη.

Στην αναμέτρηση αυτή ο Γιάννης Μάγγος θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και περιμένει να δει μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, σε σχέση με τα προηγούμενα τρία φιλικά παιχνίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass