Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ατρόμητος και στα…δύσκολα

* Αχιλλέας Μπομπόλας: «Θέλουμε το καλό ποδόσφαιρο και τον κόσμο πάλι κοντά μας» *Μάκης Αλεξούδης: «Θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία»

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2015 9:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Ακόμα υπάρχουν εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρά την οικονομική κρίση και αυτό διαπιστώσαμε χθες το απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους, όπου οι άνθρωποι της διοίκησης κρατώντας χαμηλούς τόνους προσπαθούν παράλληλα να κρατήσουν «ζωντανό» τον Ατρόμητο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απαιτούνται πολλές θυσίες για να λειτουργήσει όπως πρέπει η ομάδα και αυτό κάνουν οι παράγοντές της, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο με την αρωγή όλων, μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Στο τιμόνι των Αγίων Αναργύρων είναι ο Μάκης Αλεξούδης, προπονητής που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά θέλει μέσα από την πειθαρχία και τη δουλειά, να έρθουν επιτυχίες.

Άλλωστε και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής για να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες είχε, έκανε και προσωπικές θυσίες.

Το ρόστερ απαρτίζουν παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση, είναι καλοί χαρακτήρες και συνειδητοποιούν ότι όσο πιο πολύ κουραστούν αυτή την περίοδο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τόσο και πιο ευεργετικά θα είναι αργότερα τα αποτελέσματα.

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Συγκρατημένοι εμφανίσθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος της ομάδας όσο και ο προπονητής, που επισήμαναν μεταξύ άλλων τα εξής:

Αχιλλέας Μπομπόλας(πρόεδρος): «Καταρχάς θα ήθελα και από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, σε όλα τα σωματεία, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά στην ομάδα μου έχει μείνει ο βασικός κορμός και έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες, μετά και την εισήγηση του προπονητή μας. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο μέσω της αγαπημένης μας ομάδας, που με την παρουσία της δίνει ζωντάνια στον τόπο μας. Θα ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας ακολουθάνε όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν τον 12ο παίκτη του Ατρομήτου. Τον θέλουμε και πάλι κοντά μας. Για το πρωτάθλημα, αναμένεται ότι θα είναι πολύ δυνατό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις πρώτες θέσεις, όσο και για τις ομάδες που θα διεκδικούν την παραμονή. Πιστεύω να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο όλη την σεζόν, όπως αρμόζει σε αυτή την κατηγορία, όπου το επίπεδο των ομάδων θα είναι ανεβασμένο με βάση τις μεταγραφές που έγιναν».

Μάκης Αλεξούδης(προπονητής): «Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα, σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα είναι φέτος όπως φαίνεται πιο δύσκολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γιατί έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ όλες οι ομάδες.

Για εμάς το βασικό μας μέλημα ήταν να παραμείνει ο ίδιος ο κορμός και αυτό έγινε από την πλευρά της διοικήσεως και με κάποιες προσθήκες νέων παιδιών, πιστεύω ότι θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και υγεία στους παίκτες που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε δηλώσεις που έκαναν ποδοσφαιριστές της ομάδας, τόνισαν:

Δημήτρης Πλιάγκας: «Φέτος η χρονιά πιστεύω ότι θα είναι δυσκολότερη. Από κει και πέρα όμως εμείς, θα προσπαθήσουμε να παρουσιασθούμε καλύτεροι από πέρυσι και ευελπιστούμε να μείνουμε γρήγορα στην κατηγορία».

Νίκος Βλησαρούλης: «Βασικός μας στόχος είναι μια άνετη παραμονή, διότι όπως όλοι μας γνωρίζουμε, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Η προετοιμασία κυλάει ομαλά, το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ μας και κάθε ομάδα θα ζήλευε το κλίμα το δικό μας, γιατί όλα τα παιδιά προσπαθούμε συνολικά, πάντα για το καλό του Ατρομήτου. Εύχομαι καλή χρονιά, σε όλες τις ομάδες».

Νίκος Παυλόπουλος: «Και από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Η χρονιά ξεκινάει με δυο φαβορί και αυτά είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Να μην μας φανεί όμως σαν έκπληξη αν και η Αστραπή Νέας Πολιτείας μπει σφήνα, διότι έχει πολύ καλό προπονητή, πολύ καλό ρόστερ και αξιόλογες μονάδες.

Εμείς από την πλευρά μας θα επιλέξουμε την παραμονή, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος και ελπίζω ότι η διοίκηση που κάνει τα πάντα κάθε χρόνο, να μας ενισχύσει λίγο ακόμα γιατί το χρειαζόμαστε».

Μάρκος Βιλανάκης: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στις ομάδες. Όσον αφορά στην ομάδα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί φέτος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός δυνατός. Και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από ότι πέρυσι.

Το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ αναμένεται πολύ καλό και πολύ δυνατό, με πολύ καλές ομάδες».

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Κατά τη μεταγραφική περίοδο στην ομάδα ήρθαν Ρουμελιώτης, Κουρούκας(Ομορφοχώρι), Βλησαρούλης(Δόξα Ραχούλας), Γάκης(Προοδευτική Ανάβρας), Μαλαβιέζος(Βούναινα), ενώ αποχώρησαν οι Τασιός(Α.Ο.Ελευθεραί), Χατζής(ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Χατζηλιάδης(Βούναινα).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΔΙΑ

Τα μέχρι τώρα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια, έχουν ως εξής:

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

18:00 Συκούριο-Άγιοι Ανάργυροι

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

18:00 Α.Ε.Δ.Νίκαιας- Άγιοι Ανάργυροι

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

18:00 Α.Ο.Ελυεθεραί-Άγιοι Ανάργυροι

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

18:00 Άγιοι Ανάργυροι-Ηρακλής Λ.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

Τα μέλη της διοίκησης, οι κ.Κώστας Θελούρας, Βασίλης Πουλούλης, Βασίλης Κίτσιος, Αχιλλέας Μπομπόλας, Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, Ζαχαρίας Παρτάλας.

ΕΝΩ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ Κ.ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ, Ι.ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ

Συνεχίζει ο Μάρκος Βιλανάκης

Ο Μάρκος Βιλανάκης και τη νέα σεζόν θα είναι στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων, καθώς μετά τη χθεσινή προπόνηση μίλησε με τους διοικούντες και συμφώνησε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για μια ακόμη χρονιά.

Θα δώσει λοιπόν και πάλι ο υψηλόσωμος σέντερ φορ δύναμη στον επιθετικό τομέα, προσδοκώντας να σημειώσει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Εκτός της ανανέωσης του Μάρκου Βιλανάκη, η διοίκηση ανακοίνωσε και την απόκτηση των Κώστα Σιαμπάνη, Γιάννη Βιλανάκη.

Στα χαφ αγωνίζεται ο Σιαμπάνης που είναι 19 χρονών και έπαιζε στον Βατανιακό αλλά και μετά τα Χριστούγεννα στον Άρη Κοκκινοπλητών Κατερίνης, ενώ ο Γιάννης Βιλανάκης(32 ετών-αμυντικός), ήταν στη Δόξα Ομορφοχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass