Δεν αναμένονται αλλαγές σε αρχικό σχήμα και τακτική

*ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ *ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 22:36

Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (15:00, ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μίας δύσκολης εβδομάδας για τους «βυσσινί», καθώς ακολουθούν το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στην Καλαμάτα με την ομώνυμη ομάδα και ο εντός έδρας αγώνας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στις 3 Νοεμβρίου. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία της προπόνηση και αύριο Σάββατο θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λόγω της αναμέτρησης του Κυπέλλου στην Καλαμάτα. Αγωνιστικά ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σχετικά με το αρχικό σχήμα, αλλά και τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και η συγκομιδή θετικών αποτελεσμάτων τού δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσει με την ίδια συνταγή. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι ο Ζίζιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Σικάφκα και Φιλίποβιτς.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μετά την απουσία του Εμάνουελ Ινσούα (λόγω καρτών), μία ακόμα έρχεται να προστεθεί στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος υπέστη έναν μυϊκό σπασμό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή. Έτσι αποφασίστηκε να δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη ΑΕΛ, όπου έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Παναθηναϊκός να παίξει χωρίς τα δύο βασικά του μπακ. Αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης έχει το προβάδισμα απέναντι στον νεαρό Ζαγαρίτη, ενώ δεξιά φαίνεται ότι είναι τρεις οι υποψήφιοι και συγκεκριμένα οι Νούνες, Αποστολάκης και Θεοχάρης. Η περίπτωση για να παίξει δεξιά ο Κολοβέτσιος δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, διότι έχει αγωνιστεί λίγες φορές στην καριέρα του εκεί και η θέση του είναι στόπερ. Τίποτα, ωστόσο, δεν αποκλείεται.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Εν τω μεταξύ, στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Καλαμάτα-ΑΕΛ (30/10, 15:00) ορίστηκαν οι διαιτητές: Μαλούτας, Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιουβάρας, 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ. Μπέρσης (Αρκαδίας).

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

17:15 ΟΦΗ - Ξάνθη Novasports 1 HD

19:30 Βόλος - ΠΑΟΚ Novasports 2 HD

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

15:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Novasports 1 HD

17:00 Ατρόμητος - Πανιώνιος EΡΤ Sports HD

17:15 Άρης - Παναιτωλικός Novasports 2 HD

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ Novasports 1 HD

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

19:30 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία Novasports 1 HD

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass