Συνελλήφθη ο αρχηγός της Καμπάλα για τη δολοφονία δημοσιογράφου

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 19:53
           

Ο Τζαβίντ Χουσεϊνοφ, επιθετικός της Καμπάλα και της εθνικής Αζερμπαϊτζάν, συνελλήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ. Σύμφωνα με την τοποθέτηση εξειδικευμένου δικηγόρου στο πρακτορείο "Trend", ο διεθνής ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 έως 12 χρόνων, εάν αποκαλυφθεί συνέργεια στην επίθεση και τον ξυλοδαρμό την περασμένη Κυριακή του Αλίγεφ, που υπέκυψε στα τραύματά του 24 ώρες αργότερα.

Συνελλήφθησαν επίσης ο ξάδελφος του Χουσεϊνοφ, Ισμαϊλοφ, και ακόμα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών του Αζερμπαϊτζάν. Και οι έξι ύποπτοι τέθηκαν υπό περιορισμό για τους προσεχείς τρεις μήνες, έως ότου κινηθούν οι νομικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης στο πρακτορείο «Trend», τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα δείχνουν ότι ο Χουσεϊνοφ παρέσυρε τον Αλίγεφ σε συνάντηση με τον Ισμαϊλοφ και τους άλλους τέσσερις οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν. «Ωστόσο είναι ύποπτο το γεγονός ότι ένα λεπτό μετά τη συνομιλία του ποδοσφαιριστή με τον Αλίγεφ, ο Ισμαϊλοφ τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο για να τον ρωτήσει πού θα γίνει η συνάντηση. Η έρευνα θα αναδείξει τί συνέβη. Πάντως, αν αποδειχθεί ότι το ραντεβού έκλεισε ο Χουσεϊνοφ, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση 8-12 ετών σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. Βέβαια μπορεί να αποδειχθεί ότι ο Χουσεϊνοφ έστειλε τον ξάδελφό του για να μιλήσει με τον δημοσιογράφο και όχι για να ασκήσει βία. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται να ασκηθούν στον παίκτη κατηγορίες για κακούργημα», δήλωσε ο Αζέρος νομικός.

Ο 27χρονος Χουσεϊνοφ είναι βασικό στέλεχος της Καμπάλα, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League. Αποκτήθηκε το 2014 από τη Μπακού και στην προηγούμενη σεζόν είχε 29 συμμετοχές και 11 γκολ. Είναι 42 φορές διεθνής (2 γκολ) με το Αζερμπαϊτζάν και πρωταθλητής με τη Νέφτρσι το 2011 και το 2012.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass