ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΔΑΣ:

Ο Τύρναβος αλλάζει φιλοσοφία

* Με νέα παιδιά θα δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2015 10:42

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μέσα σε πολύ καλές συνθήκες ιδανικές για προπονήσεις, ο Τύρναβος 2005 συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στην ορεινή Σαμαρίνα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Μιλτιάδης Ζιάκας με δυνατές καθημερινές προπονήσεις επιδιώκει να φτάσουν οι παίκτες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ώστε να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν οι διοικητικοί Βασίλης Μπρέζας, Γιώργος Κεχαγιάς, Κώστας Μπάρδας, Δημήτρης Γιαννιώτας και ο Αχιλλέας Δόκος που από την Αβδέλα…μετακόμισε για μια ημέρα, στη Σαμαρίνα.

Για την εικόνα που σχημάτισε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπάρδας, τόνισε στην «Ε» τα εξής: «Ο Τύρναβος αλλάζει φιλοσοφία και με νέα παιδιά θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, σε όποιο πρωτάθλημα πάρει μέρος τελικά. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά όπως είδαμε από τον προπονητή μας Μιλτιάδη Ζιάκα και τα νέα παιδιά έχουνε μεγάλη όρεξη, γνωρίζοντας ότι αυτή την περίοδο πρέπει να δουλέψουν σκληρά, για να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Εμείς είμαστε προσγειωμένοι, όποιο νέο εγχείρημα επιχειρείται χρειάζεται πίστωση χρόνου και ευελπιστούμε ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται».

* Αύριο το πρωί η ομάδα θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με πρωινή προπόνηση και από το βουνό θα επιστρέψει στον κάμπο, για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 18:00 είναι προγραμματισμένο να δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ομάδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας που θα έχει αντίπαλο πιθανότατα στον ίδιο όμιλο την καινούργια περίοδο.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΓΚΕΡΣΙ ΚΑΖΑΝΙ

Δυνάμωσε επιθετικά η Κοιλάδα

* Στις 17 Αυγούστου το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Μεταγραφών συνέχεια για τον Α.Ο. Κοιλάδας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Γκέρσι Καζάνι, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνιζότανε πέρυσι στη Δόξα Ραχούλας, ενώ έχει παίξει παλιότερα στην Κοιλάδα και στη Δήμητρα Αγιάς.

Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, βλέπει δίχτυα και αναμένεται ότι θα δώσει πολλές λύσεις στον επιθετικό τομέα.

Εκτός από τον Καζάνι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν δύο ακόμη παίκτες, που αγωνιζότανε πέρυσι σε ομάδα της Α1 τοπικής κατηγορίας.

Κατά τα άλλα, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την καινούργια περίοδο και θα ξεκινήσει η προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Θοδωρή Εμμανουήλ.

Στόχος της Κοιλάδας είναι να έχει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass