ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Οικονόμος

* Το γκολ ο Δημήτρης Σιάτρας *Εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον Π. Νούσια.

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2015 9:24

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας πέτυχε χθες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας με 1-0, στην πρώτη επίσημη παρουσία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και καθαρό, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις περιοχές και των δύο αντιπάλων, και την ομάδα της Τσαριτσάνης να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν παρουσιάστηκαν ορεξάτοι για καλό ποδόσφαιρο και κάποιες φορές χειροκροτήθηκαν από τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Γ.Μητσιμπόνας».

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε για τον Οικονόμο στο 26', με κεφαλιά του δραστήριου Δημήτρη Σιάτρα. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σενκάι, που αποκρούστηκε προσωρινά.

Στις αρχές του β' ημιχρόνου, ο Απόλλων Λάρισας ανέβασε ρυθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν.

Αξίζει να σημειωθούν οι δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για την ισοφάριση από πλευράς των φιλοξενουμένων, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ Παναγιώτης Νούσιας(αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο... «κατέβασε ρολά»: στο 57', όταν απέκρουσε με υπερπροσπάθεια, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ, σε ευθύβολο δυνατό σουτ του Κούρου, αλλά και στο 85' όταν αντεπίθεση και σουτ των φιλοξενουμένων, αποκρούστηκε σωτήρια από τον Νούσια.

Στα αξιοσημείωτα, οι 3 ευκαιρίες που έχασε και ο πολύ καλός Δημητρέλης(αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο) του Οικονόμου: στο 84', όταν το δυνατό σουτ που έκανε έφυγε άουτ, στο 86' όταν το νέο σουτ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, αλλά και στο 90', όταν το ευθύβολο σουτ που έκανε έφυγε μόλις άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν σχολαστικότητα που δεν πέρασε απαρατήρητη οι κ. Κουκούλης, Διαμαντής, Παραφέστας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου, Πούτας, Κορομηλάς, Σιάτρας, Σενκάϊ, Καραβασίλης, Αγρόδημος, Κωστόπουλος, Μπαλής, Καραγκούνης.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Νούσιας, Μαχαίρας, Πρίφτης, Παραφέστας, Τόλιος, Καψώχας, υπό δοκιμή, Τσάτσος, Μαστροδήμος, Ζήσσαρος, Δημητρέλης, Ραμάϊ, Παπαδήμος, Σακοράφας,

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Μάγγος): Κουρδής Τ., Τσέλος, Σάλα, Σκάκος, Φλώρος, Κουρδής Γ., Νάστας, Νάτσης, Μπόντε, Παλάσκας, Δαλαμπύρας.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Κολλιός, Αποστολίδης, Γιαννακόπουλος, Τσούτζουρας, Κούρος, Αντωνόπουλος, Ντάνιελ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass