Και τώρα ο Αρης...

*ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ *ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 22:42

Από χθες η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη που προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με 3-0 και σίγουρα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με βάση πάντα την άμυνα, που αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, καθώς έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα (καλύτερη αμυντική γραμμή είναι του Ολυμπιακού που δέχθηκε μόλις ένα γκολ). Οι παίκτες της ΑΕΛ αποκτούν ομοιογένεια ενώ σίγουρα ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να προσαρμόζει την ενδεκάδα ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι την Κυριακή στον προηγούμενο αγώνα έδειξε να βρίσκει ένα καλό σχήμα. Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι οι τραυματισμοί των Ζίζιτς και Φιλίποβιτς, ενώ επιστρέφει ο Ζίφκοβιτς που εξέτισε την ποινή του. Δεν γνωρίζουμε αν ο Ζίφκοβιτς επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ή παίξει ο Στάνκοβιτς. Από κει και πέρα ο Ασούμπρε άρχισε τις προπονήσεις με την ομάδα, αλλά λογικά δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ η καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής της Superleague 1. Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτήν της 4ης αγωνιστικής υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι Κρίστινσον, Μπέρτος, Μπράλιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Ρισβάνης (Ατρόμητος Αθηνών), Μπεχαράνο (ΠΑΣ Λαμία), Ματίγια (Άρης), Μίσιτς (ΠΑΟΚ), Μαρκ Φερνάντεζ (Αστέρας Τρίπολης), Αραμπούλι (Πανιώνιος) και Τόρες (Βόλος).

ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ συνεχίζει ο Άρης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Αποστόλης Τερζής, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κουέστα (τραυματίας) και Λούκας Σάσα (τιμωρημένος). Παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελου Χαριστέα, πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή πρωινή προπόνηση του Άρη, στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου" Αθλητικού Κέντρου. Ο Απόστολος Τερζής είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς, με μοναδική εξαίρεση τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στην ωμοπλάτη που αποκόμισε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί στο χειρουργείο ή αν θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass