Τριπλό μεταγραφικό ...χτύπημα

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

* Αναμένεται ότι θα έχει δυναμική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2015 9:31

Μπαράζ μεταγραφών στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας καθώς ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ της και έπεται συνέχεια. Το ελασσονίτικο σωματείο που θα αγωνίζεται για μία ακόμη χρονιά στη Α2 Εθνική κατηγορία, απέκτησε τις Φερονίκη Ζιώγα και Αγλαΐα Παραφέστα, ενώ επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από 2 χρόνια, η Σόφη Μπούσια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Συλλόγου:

*Σε μία πολύ σημαντική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα Βόλεϊ του ΓΣΕ Ελασσόνας, καθώς επέστρεψε έπειτα από 2 χρόνια, η αξιόλογη κεντρικός Σοφία Μπούσια.

Η Μπούσια είναι γέννημα θρέμμα της ελασσονίτικης ομάδας. Αγωνίζεται στο κέντρο, έχει ύψος 1.83 μ και την ακολουθεί ένα αξιόλογο βιογραφικό, με συμμετοχές στην Εθνική κορασίδων και στην Α2 Εθνική με τον ΓΣ Ε. Ελασσόνας.

Την προηγούμενη χρονιά ανήκε στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού στην Α1 Εθνική, ενώ την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής με την ομάδα της ΑΕΚ!

Αν και την περασμένη αγωνιστική σεζόν είχε την ατυχία του τραυματισμού, εντούτοις η μετεγχειρητική της κατάσταση είναι πολύ καλή , έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προπόνησης και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη πάλι να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο παρκέ!

Η διοίκηση και ο προπονητής καλωσορίζει και πάλι ένα δικό της παιδί, της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά και μέσα από την ομάδα να πετύχει πάλι την επάνοδό της στα σαλόνια της Α1!

*Με δυνατό «κέντρο» αναμένεται να παρουσιαστεί η Ελασσόνα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 καθώς, μετά την Μπούσια και η Αγλαΐα Παραφέστα θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Η Παραφέστα είναι παίκτρια του Φιλαθλητικού Λάρισας και θα ενταχθεί στο φετινό ρόστερ της Ελασσόνας.

Συμμετείχε στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού που ανέβηκε στην Α1 Εθνική.

Είναι 19 χρόνων έχει ύψος 1.83 μ.

Η διοίκηση και ο προπονητής καλωσορίζουν την Παραφέστα στην ομάδα, της εύχονται καλό πρωτάθλημα και υγεία και όλοι μαζί να πετύχουν τους φετινούς στόχους.

*Παίκτρια του ΓΣΕ Ελασσόνας θα είναι και η διαγώνιος του ΓΣ. Τυρνάβου Φερονίκη Ζιώγα, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο της περιοχής!

Έχει ύψος 1.85 μ και καλείται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία.

Η διοίκηση του ΓΣ.Ε. Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του ΓΣ Τυρνάβου για την παραχώρηση της παίκτριας, καλωσορίζει και εύχεται στην ίδια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass