Αβέρωφ και Κιλελέρ πέτυχαν το «2 στα 2»

*Και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από δύο αγωνιστικές *Ισόπαλο το ντέρμπι της Φαλάνης *Μεγάλα σκορ από Δωτιέα, Αμπελιά, ΠΟ Ελασσόνας και Τύρναβο *Πέρασε από το Μεσοχώρι ο Σμόλικας

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2019 22:00

Μόνο δύο ομάδες κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο, πετυχαίνοντας τη δεύτερη κατά σειρά νίκη τους και μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Συγκεκριμένα, ο νεοφώτιστος ΠΑΟΛ Αβέρωφ με δεύτερη κατά σειρά ανατροπή επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-1, ενώ η ΑΕ Κιλελέρ χάρη στο «χρυσό» γκολ του Γουρνάρη στο 76’ έφυγε από το Μαυροβούνι με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Στο ντέρμπι κορυφής της Φαλάνης, Φαλανιακός και Αετός Μακρυχωρίου μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ο Δωτιέας Αγιάς με οδηγό τον δαιμόνιο Γιώργο Τσατσαλίδη (που σκόραρε τετράκις) επιβλήθηκε της Δόξας Βλαχογιαννίου με το εμφατικό 6-0, ο ΠΟ Ελασσόνας δεν άφησε περιθώρια αντίστασης στον Αχιλλέα Φαρσάλων κερδίζοντας με το ευρύ 5-0, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις πέρασε από το Μεσοχώρι κερδίζοντας με 2-0 τον Δαμασιακό.

Νίκη με μεγάλο σκορ πέτυχε και η Αμπελιά επί της Λάρισας 2012 με 6-1, όπως επίσης και ο Τύρναβος 2005 στο γήπεδο Αμπελώνα με 4-1 επί του τοπικού Αμπελωνιακού.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

ΣΤΟ «ΡΕΤΙΡΕ»

ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο νεοφώτιστος ΠΑΟΛ Αβέρωφ πετυχαίνοντας νέα ανατροπή (όπως και στην πρεμιέρα) διατήρησε το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιαύκα επικράτησε εντός έδρας της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία, ωστόσο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29’ όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Τσούτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1.

Η απάντηση του Αβέρωφ ήρθε στο 35’ όταν ο Μπαρούτας κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδημητρίου, το οποίο αξιοποίησε ο Λιλολάρι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου η Δόξα άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Φουρτούνας με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 55’ με τον Μπαρούτα και στο 60’ με τον Κουσιά, οι οποίοι έστειλαν και τις δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά η λύση για το Αβέρωφ ήρθε από τον Χάνι (χρυσή αλλαγή), ο οποίος με κεφαλιά στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε τη δεύτερη κατά σειρά νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στην ομάδα του.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Μπράμη.

Π.Α.Ο.Λ. ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος, Ντέκας Χρ., Μήτσιος (90’ Μπαντέλας), Μούτσα, Ντέκας Αθ. (88’ Ταστεμερίδης), Λιλολάρι, Μπαρούτας (90’ Κυριάκος), Αλατάς, Κουσιάς (71’ Χάνι), Παρλάντζας, Γραμμένος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Λυκοκώστας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Παπαδημητρίου (55’ Πέρκας), Μπουζούκας, Χατζής, Παπαχρήστος (59’ Νταμπαλέτσιος), Σακοράφας Β. (85’ Πλιάτσικας), Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Τσούτσας, Καραντώνης (65’ Σακοράφας Χρ.)

«ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ

Ο ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

Το εντυπωσιακό γκολ του Γουρνάρη στο 76’, με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έκρινε το παιχνίδι στο γήπεδο Μαυροβουνίου και χάρισε μία πολύτιμή νίκη στο Κιλελέρ. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά νίκη για την ομάδα του Γιάννη Τσαλάγκα που συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η ομάδα του Μαυροβουνίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πίεσε τον αντίπαλό της, αλλά πλήρωσε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Χαρακτηριστικό ήταν το δοκάρι που είχε ο Σπανός στο 25’.

Αντ’ αυτού το Κιλελέρ που προσπάθησε κυρίως να απειλήσει με σουτ, στάθηκε τυχερό στη φάση του 76ου λεπτού και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Γκαρέλη.

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (60’ Προβίδας), Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Γαρουφαλιάς, Μπαντζέλας Ν., Σπανός (78’ Μπάγκας Αρ.), Ακριβόπουλος (67’ Κολιοφούτης), Βούκουτος.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Ι. Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Ζιόμπουρας Απ., Πατρίκης, Χατζής Γ., Τζαβέλλας (54’ λ.τ. Ζιόμπουρας Αθ.), Γουρνάρης, Κολοβός, Φορτομάρης, Κουτσιαρής (67’ Κασσιός), Χατζής Κ. (87’ Βέης), Λένας (90’+1’ Ντελόπουλος).

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

ΤΟ ΝΤΕΜΡΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Βαθμούς και γκολ (1-1) μοιράστηκαν Φαλανιακός και Αετός Μακρυχωρίου στο ντέρμπι κορυφής της 2ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο Φαλάνης. Ήταν ένα παιχνίδι, η εικόνα του οποίου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και όχι τόσο στην επανάληψη, όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος.

Ο Φαλανιακός έδειξε καλύτερα στοιχεία ως προς την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ωστόσο υστέρησε στην επίθεση και ειδικότερα στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά και σε ό,τι αφορά στον Αετό, το κενό του Γκαμπέτα ήταν εμφανές, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη αλλά επιθετικά δεν φάνηκαν στον βαθμό που θα έπρεπε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Φαλανιακό που μόλις στο 6ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Τσιάκος ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Φορτομάρη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας έτσι το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα όταν οι Ιωαννίδης-Λεσάι έπαιξαν πολύ ωραία το 1-2, ο τελευταίος προσπάθησε να σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο Κουκπούρας την τελευταία στιγμή παραχώρησε κόρνερ.

Στο 14’ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον Αετό, όταν μετά από κόρνερ του Κολοβού, ο Κατσαμάγκας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μάλτζαρης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 28’ σε μία φάση που δεν «μύριζε» γκολ. Η άμυνα του Φαλανιακού δεν μπόρεσε να απομακρύνει τον κίνδυνο, ο Μπέτσιος σούταρε από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 1-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο 58’ με τον Ιωαννίδη και στο 63’ με τον Πανταζή οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές, ενώ για τον Αετό ένα επικίνδυνο φάουλ του Κολοβού στο 82’ πέρασε απ’ όλους και κατέληξε άουτ, ενώ στο 87’ ο Μπόντε σούταρε από καλή θέση αλλά ήταν άστοχος.

Έτσι το 1-1 (που διαμορφώθηκε στο 28’) που βάσει της γενικότερης εικόνα κρίνεται δίκαιο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, που είχε βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Θ. Ντελέζο.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Αντωνόπουλος (52’ Πανταζής), Λυγούρας Β. (72’ Μπλέντι), Κολοβός, Γελαλής, Ιωαννίδης, Τσιάκος (72’ Λυγούρας Χρ.), Λεσάι.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Μπέτσιος (44’ λ.τ. Μητρούσκας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Κωστόπουλος (79’ Μπενεχούτσος), Κλούρας (53’ Μπόντε), Κατσαμάγκας (59’ Γκιουρσάνης), Μάντζαρης, Κολοβός.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

Με τον Γιώργο Τσατσαλίδη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να βάζει τη σφραγίδα του στην πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του, ο Δωτιέας Αγιάς επιβλήθηκε της Δόξας Βλαχογιαννίου με το εμφατικό 6-0. Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του και συγκεκριμένα στο 3’, στο 7’ στο 73’ και στο 86’. Σκόρερ χρίστηκαν επίσης οι Μαλάκος στο 30’ και Γιώργης στο 71’.

Όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι είχαν επίθεση φωτιά, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό τους που μετά τη νίκη της πρεμιέρας εξέπληξε αρνητικά με τη συγκεκριμένη βαριά ήττα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Πάλλα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Βαΐτσης): Μπρέλλας, Χονδροδήμος, Γούτος Ε., Κόκκινος, Γούτος Ν., Γιαννουλέας (44’ Μπαρούτζας), Κορλός (77’ Σβερκούλης), Μαλάκος, Καρβούνης (84’ Μαγιάκος), Γιώργης (77’ Παπαγιαννούλης), Τσατσαλίδης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Γεωργούλας, Μητούλας (17’ Πέτρου), Λιάκος, Κολιός, Φράντζας (82’ Γκουρομπίνος), Σαΐτης (68’ Τασιούλης), Κωνσταντινίδης, Τσιάρας, Ράχης, Νάτσης, Αλεξίου.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο Π.Ο.Ε.

ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ 5 ΔΟΚΑΡΙΑ!

Καταιγιστικός ο Π.Ο. Ελασσόνας, επικράτησε άνετα του «χλωμού» Αχιλλέα Φαρσάλων με το ευρύ 5-0. Το ποδοσφαιρικό σύνολο του Ζήση Ζιάγκα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις του, στοχεύοντας σε μια άνετη νίκη, κάτι που κατάφερε με το παραπάνω.

Επιθετικός μονόλογος του πολύ καλού ΠΟΕ, που δεν βρήκε αντίσταση από την ομάδα του Αχιλλέα, που δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους και περιορίστηκε σε λίγες αντεπιθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελασσονίτης γκολκίπερ Γούπος ήλθε σε επαφή με την μπάλα μόλις στο 26’ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Φάσεις – γκολ

5’: Καλοζυγισμένο σουτ του Ματούλα από τα αριστερά βρίσκει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

11’: Ωραίος συνδυασμός των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Ζηρδέλη που από τα αριστερά επιχειρεί σέντρα – σουτ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων και να απομακρύνεται.

22’: Νέα επίθεση του ΠΟΕ, ο Πεπκολάϊ σεντράρει από τα αριστερά και ο καιροφυλακτών Λαζαρίδης με σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

37’: Εξαιρετικό δυνατό σουτ του Πεπκολάϊ από τα δεξιά βρίσκει δίκτυα, γράφοντας το 2-0, μέσα σε χειροκροτήματα.

50’: Υπέροχο και ασυνήθιστο γκολ από τον Νταμπώση, που από τα αριστερά επιχειρεί σέντρα-σουτ με την μπάλα, ακολουθώντας περίεργη τροχιά, να… καταλήγει στην αριστερή γωνία του Παπαδημητρίου γράφοντας το 3-0!

62’: Ο Χάμος δίνει όμορφα την μπάλα στον Ματούλα, που αφού προχωρά από τα αριστερά και τριπλάρει και τον τερματοφύλακα με κοντινό σουτ γράφει το 4-0 και εισπράττει το χειροκρότημα της κερκίδας.

74’: Εκτέλεση φάουλ από τον Χάμο βρίσκει τον Ζηρδέλη μέσα στην περιοχή, που με σουτ κάνει το 5-0.

90’: Νέο δοκάρι για τον ΠΟΕ σε σουτ του Χάμου. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Ντελέζου, Παραφέστα, Νάκα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι (72’ Μπαρλαγιάννης Ν.), Πετάνι, Χάμος, Πεπκολάι (56’ Παναγιώτου), Ζηρδέλης (78’ Χατζηβασίλης), Ματούλας, Λαζαρίδης (66’ Μουστάκας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Παπαδημητρίου, Παπακωνσταντίνου, Γκούνης, Μπερσιάνης, Καναβός (45’ Τσούλης, 86’ λ.τ. Πανάγος), Αναγνώστης, Ζιώγας, Τλούπας, Κουμρία, Γαγάρας (58’ Πετράκης Μ.), Ιμερέι (45’ Μπαϊράμι).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης (συνέχεια της εικόνας που έδειξε στην πρεμιέρα), η οποία αυτή τη φορά συνοδεύτηκε με εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο Μεσοχωρίου επί του Δαμασιακού με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι που κινήθηκαν επιθετικά και δημιούργησαν ευκαιρίες, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Γκαντζούλη, μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ.

Τη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη «κλείδωσε» στο 75’ ο Παπαγεωργίου, ο οποίος αφού απέφυγε δύο αντιπάλους πλάσαρε στην απέναντι γωνία και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Ακρίβο.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Πούτας, Καρακάνος, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης, Τσιάλτας, Λέτσιος (71’ Μπακαΐμης), Λούτσος, Λόλας, Ραπτοτάσιος (65’ Δούκας).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Κολοβός, Καρέντζος (77’ Λάλλος), Ζαμπέτας, Μπέτσης (86’ Χασιώτης), Μολάς, Πατσιωτός, Γκατζούλης (46’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Μπόντε (66’ Ηλιόπουλος).

ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ

Την πρώτη του νίκη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση στην έδρα του σε επίπεδο Α’ τοπικής κατηγορίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ο οποίος επιβλήθηκε με το ευρύ 6-1 της Λάρισας 2012. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι, πήραν από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας, γεγονός που επέτρεψε το προπονητικό δίδυμο των Εμαννουήλ-Μπρισίμη να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρά παιδιά όπως ο 16χρονος Μαγγόλας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκαραλιάκος (23’, 32’), Πλιάγκας (55’), Πράπας (56’), Κλαούσης (86’) και Σαλοκανάς (87’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 4-1 ο Κίτσιος στο 65’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Μίχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Καραγιάννης (38’ λ.τ. Σταθάκος), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Παρασκευούδης (66’ Μαγγόλας), Πλιάγκας (66’ Σαλοκανάς), Κορδαλής, Καλούσης, Γκαραλιάκος (58’ Φακίτσας), Πράπας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α., Γκουτζαμπασούλης, Τσιτσόπουλος (40’ Φλώρος Μ.), Σκέντζας Π. (80’ Δόνος), Δημόπουλος, Ελιζόπουλος (75’ Σκέντζας Ε.), Φλώρος Π., Ιορδανίδης Δ., Κίτσιος, Κίστος.

ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε μέσα στον Αμπελώνα ο Τύρναβος 2005 με 4-1 επί του τοπικού Αμπελωνιακού. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που πήραν διαφορά ασφαλείας στο πρώτο μέρος (0-2), χάνοντας παράλληλα ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 20’ ο Χατζής με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 22’ ο Πίρε που βγήκε τετ -α- τετ με εύστοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Αμπελωνιακός κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με το εύστοχο πέναλτι του Χατζούλη στο 50’. Το πέναλτι κέρδισε ο Κουδέρης από τον Νικολακούλη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Κουδέρη, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Τύρναβος ανασυγκρότησε τις δυνάμεις του και σφράγισε τη νίκη. Έτσι στο 80’ ο Πρισακάρου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με σουτ έγραψε το 1-3, ενώ στο 88’ ο Πίρε αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Βλιώρα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Παπαγεωργίου.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Μ. Μαλαμάς): Βραζιτίκος, Γκιόνα, Πάνου, Αλεξόπουλος Αχ., Δαλακώνης, Χατζούλης, Αλεξόπουλος Στ., Καρυπίδης (78’ Κυρίτσης), Κατσής (85’ Αντύπας), Αλεξανδρής (71’ Βούκιας), Κουδέρης (88’ Χαδούλης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Καμάκας-Χρ. Καπελιάνης): Φαρμάκας, Κατσαρός, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Νικολακούλης, Γανός, Μανακούσιος (70’ Βλιώρας), Χατζής, Βερίκοκος (85’ Τσέζμα), Πίρε (89’ Γιαννάκη), Μπλατσέρι (43’ λ.τ. Πρισακάρου).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δωτιέας Αγιάς- Βλαχογιάννι         6-0

Φαλανιακός- Μακρυχώρι   1-1

Μαυροβούνι- Κιλελέρ         0-1

Αβέρωφ – Αργυροπούλι     2-1

Δαμασιακός-Σμόλικας        0-2

Αμπελιά-Λάρισα 2012        6-1

ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.         5-0

Αμπελωνιακός-Τύρναβος 2005     1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αβέρωφ        4-2     6

Κιλελέρ         3-1     6

Φαλανιακός   8-1     4

Δωτιέας Αγιάς         6-0     4

---------------------------------

Π.Ο.Ε.          8-3     4

Σμόλικας       5-3     4

Μακρυχώρι   3-1     4

Αμπελιά        7-3     3

Τύρναβος 2005       4-3     3

Αργυροπούλι 2-2     3

---------------------------------

Βλαχογιάννι   2-6     3

Μαυροβούνι  0-1     1

Αμπελωνιακός         1-5     0

Δαμασιακός  0-4     0

---------------------------------

Αχιλλέας Φ.   1-7     0

Λάρισα 2012 1-13   0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/9, 17:00)

Κιλελέρ-Δωτιέας Αγιάς

Αχιλλέας Φ.-Δαμασιακός

Λάρισα 2012- Μαυροβούνι

Αργυροπούλι-ΠΟ Ελασσόνας

Μακρυχώρι-Αμπελιά

Τύρναβος 2005-ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Βλαχογιάννι-Σμόλικας (28/9)        

Φαλανιακός-Αμπελωνιακός         

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass