«Διορθώνουμε τα λάθη και κοιτάμε μπροστά…»

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2019 22:04

Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ από τον Πανιώνιο με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League αποτελεί παρελθόν για τη λαρισινή ομάδα, καθώς χθες ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας προς τους παίκτες είπε: «Διορθώνουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα και κοιτάμε μπροστά».

Και τα λάθη αυτά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής στους παίκτες, είναι η μη αξιοποίηση των ευκαιριών και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα από τον Μαξίμοβιτς που έκανε κυριολεκτικά πάρτι με τα αμυντικά χαφ και όλη την άμυνα.

Πάντως ο Γρηγορίου επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειές τους και για το γεγονός ότι έκαναν ευκαιρία ακόμα και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ζίφκοβιτς. Μάλιστα κάλυψε τον Ζίφκοβιτς για την αποβολή που δέχθηκε λέγοντας ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να συμβουλευτεί το VAR.

Στη συνέχεια τους είπε ότι χάρηκε που η ομάδα ανέβασε χρόνο στα τρεξίματα αλλά και ότι ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές σε όλους τους σχηματισμούς ακόμα και το 3-4-2 στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης(τρίτο σέντερ μπακ ο Καρανίκας).

Τους παρότρυνε να προχωρήσουν και να μην σκεφτούν ξανά αυτό το παιχνίδι.

Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό, ενώ οι παίκτες θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ της ΕΠΟ αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τον κ. Περέιρα, τα μέλη της ΚΕΔ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA κ. Φούσεκ να δουν το βίντεο του χθεσινού αγώνα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο και να αναλύσουν τις φάσεις, αυτές που ο τραγικός, δυστυχώς, Παπαδόπουλος έκανε πως δεν έβλεπε τα συνεχή φάουλ πάνω στον Ουάρντα στο πρώτο ημίχρονο, τις βρισιές του Σαραμαντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τις θεατρικές πτώσεις όλων των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, είτε για να κερδίσουν φάουλ είτε για να προκαλέσουν την κίτρινη κάρτα των αντιπάλων τους χωρίς να τιμωρούνται, όλα τα χτυπήματα επάνω στον Ουάρντα στο δεύτερο ημίχρονο που δόθηκαν τα φάουλ, αλλά δεν δόθηκαν κίτρινες κάρτες, την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς και το ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του, σε φάση που βρήκε την μπάλα ένα μέτρο μακριά από τον Τσιλούλη, ο οποίος πιθανότατα δασκαλεμένος, υποκρίθηκε τον τραυματία και προκάλεσε την αποβολή του Ζίφκοβιτς και τέλος την ακραία προκλητική συμπεριφορά όλου του πάγκου του Πανιωνίου, λες και έπαιζαν απέναντι στον μεγαλύτερο εχθρό τους, όταν σε κάθε φάση επιτίθεντο με φωνές και βρισιές στους ποδοσφαιριστές μας, ορμούσαν στον 4ο διαιτητή για να προκαλέσουν σφυρίγματα για ανύπαρκτα φάουλ, ανύπαρκτες κίτρινες και να τρομοκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να δεχθούν έστω και μία παρατήρηση είτε από τον διαιτητή, είτε από τον 4ο, είτε από τους παρατηρητές».

ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Καρέ από κίτρινες κάρτες για την ΠΑΕ ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Κίτρινη κάρτα είδαν οι Νίκος Καρανίκας, Αμπιόλα Ντάουντα, Έργκους Κάτσε και Αλέξης Μιχαήλ, ενώ κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) είδε ο Στέφαν Ζίβκοβιτς, που χάνει το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020

Αντνάν Σετσέροβιτς 2

Νίκος Καρανίκας      2

Αλέξης Μιχαήλ         2

Φατιόν Αντόνι          1

Παναγιώτης Μπάλλας        1

Μάρκο Νούνιτς        1

Αμπιόλα Ντάουντα   1

Έργκους Κάτσε       1

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν με κόσμο, 61.210 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 8.744.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 3ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ  2.053 εισιτήρια

ΟΦΗ – Παναιτωλικός         3.463 εισιτήρια

Ολυμπιακός – Βόλος         22.532 εισιτήρια

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης          1.406 εισιτήρια

Πανιώνιος – ΑΕΛ     1.534 εισιτήρια

ΑΕΚ - Λαμία 17.093 εισιτήρια

Άρης – Παναθηναϊκός        13.129 εισιτήρια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση χθες που αναφέρει φραστική επίθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ στον ποδοσφαιριστή Σαρμαντά αλλά και προς τους παίκτες της ΑΕΛ. Παράλληλα αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου ότι οι δηλώσεις του κ. Κούγια για τη φιλοξενία του Πανιωνίου αποτελούν άλλοθι για την ήττα της ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass