Πίστη για νίκη στην ΑΕΛ

ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19:15)

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2019 19:40

Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου χωρίς απώλειες, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19:15 - NS3).


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το... τρίποντο και να έρθουν τα καλύτερα στη συνέχεια. Αναμφισβήτητα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος με νέο προπονητή στον πάγκο τον Νίκόδημο Παπαβασιλείου ουσιαστικά επιδιώκει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι «βυσσινί» με πολύ καλή ψυχολογία θα προσπαθήσουν να φτάσουν εκείνοι στην επιτυχία.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου γνωρίζει τις δυνατότητες του αντιπάλου και ποιες είναι οι αδυναμίες του, γι' αυτό και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους και εκείνος θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να πάρει η ΑΕΛ το ποθητό αποτέλεσμα και να ευελπιστεί σε μια καλύτερη συνέχεια.
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα είναι: Κρίστινσον, Ζίφκοβιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπούστος, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντάουντα. Θέσεις διεκδικούν στην αρχική ενδεκάδα και οι Κάτσε, Ουάρντα.
Την αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Ελευσίνα, απαρτίζουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίποβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σετσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Ζίφκοβιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας και Μπέρτος.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Με προπόνηση που έγινε στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Σιντί Αλί, Αραμπούλι.
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπανικολάου, Δούμτσιος, Μασούρας και Ντομίνγκες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, από την Ένωση Μακεδονίας, συνεργάτες του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), διαιτητής VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), διαιτητής AVAR o Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και, τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΦΗ
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ να παίρνει στις καθυστερήσεις τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (3-2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τα γκολ των Ακπομ (17') και Μάτος (22'), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ του Βέλλιου (45', 52'). Ο Βαρέλα πέτυχε γκολ στο 88ο λεπτό, αλλά το VAR τον «συνέλαβε» σε θέση οφσάιντ, για έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπο να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στους πρωταθλητές.
*Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του ΟΦΗ στη φετινή διοργάνωση της Super League, αφού συνέχισε με νίκη και την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού τη 2η ημέρα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα, οι Κρητικοί φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-1 κι έφτασαν τους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κοροβέση, γνώρισε την τρίτη συνεχή ήττα της και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης.
Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 54΄ με τον Τσιλιανίδη μετά από σουτ του Σεμέδο και απόκρουση του Κνετ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφθασαν σε ένα δεύτερο τέρμα στο 61΄ με τον Μάνο, που έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 69΄με τον Μοράρ με δυνατό σουτ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σίμου σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 85΄ και πάλι με τον Τσιλιανίδη με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
19:00 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ)
21:30 ΑΕΚ - Λαμία (NS2)
19:15 Πανιώνιος - ΑΕΛ (NS3)
21:30 Άρης - Παναθηναϊκός (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
* ΠΑΟΚ 7-4 9
* ΟΦΗ 7-3 7
Ξάνθη 4-2 6
Ν.Π.Σ. Βόλος 3-1 6
Ολυμπιακός Π. 2-0 6
ΑΕΚ 4-4 3
* Ατρόμητος Αθ. 5-6 2
Λαμία 3-3 2
ΑΕΛ 1-2 1
Άρης Θεσ 1-2 1
Παναθηναϊκός 2-4 1
Αστέρας Τρίπολης 2-4 0
* Παναιτωλικός 3-7 0
Πανιώνιος 2-4 -6
* Eχουν από τρεις αγώνες
** Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass