Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Καραμπίνης στον Απόλλωνα Λ.

ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (17:30)

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 15:38

Ο Γιάννης Καραμπίνης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Λάρισας, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «κυανόλευκων».

Η λαρισινή ομάδα που παράλληλα συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, ήρθε σε συμφωνία με τον 36χρονο προπονητή. Τον προπονητή κ. Καραμπίνη, ο οποίος κατέχει δίπλωμα UEFA B και έχει περάσει παλαιότερα από αρκετές ομάδες με την ιδιότητα αυτή υποδέχτηκε στα γραφεία της ομάδας ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης της ΠΑΕ, Αχιλλέας Σακελλαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Καραμπίνη. Τον κ. Καραμπίνη, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού μας, κ. Μπελά, υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο υπεύθυνος της οικονομικής διαχείρισης αυτής, κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου. Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1983 στην Αθήνα και κατέχει το UEFA B. Έχει εργασθεί μέχρι τώρα ως προπονητής τερματοφυλάκων σε: 2009-11 Ορφέα Αιγάλεω , 2011-12 Πλάτωνα Αθηνών, 2012-13 Δόξα Πειραιά, 2013-14 Προοδευτική, 2014-15 Alma Club Akademy, 2015-16 Προεθνική Παίδων Αθηνών, 2016-18 Άρη Πετρούπολης, 2018-19 Α' εξάμηνο Ερμιονίδα, 2018-19 Β' εξάμηνο Διαγόρα Ρόδου».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο, εν τω μεταξύ, και ώρα 17:30 ο Απόλλων Λάρισας είναι προγραμματισμένο να δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στο γήπεδο Νεάπολης στον Βόλο. Ο τεχνικός Αριαν Μπελά, καθώς καθυστερεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, θα χρησιμοποιήσει όλους σχεδόν τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για να δει την αγωνιστική κατάσταση όπου βρίσκονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass