Πολύ καλό το κλίμα στην ΑΕΛ

-ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΓΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΟΥΜΠΡΕ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 22:00

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζει τις προπονήσεις η ΑΕΛ, και ο προπονητής της Μιχάλης Γρηγορίου θέλει σε αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές να εμπεδώσουν τη φιλοσοφία του, ώστε να δείξει η ομάδα στη συνέχεια της Super League 1, ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στους δύο πρώτους αγώνες κόντρα σε Ατρόμητο Αθηνών και Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο.

Επιδίωξή του λοιπόν είναι μέσα από τη δουλειά οι παίκτες να βελτιωθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ να δείξει στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, πως είναι ικανή για να πλασαριστεί σε μια καλή βαθμολογική θέση.

Και βέβαια οι σημαντικές τελευταίες προσθήκες των Γουάρντα, Κάτσε και Ασούμπρε, την κάνουν πιο ισχυρή, ενώ και ο κόουτς θα έχει περισσότερες λύσεις.

Αύριο στο φιλικό με τον Α.Ο.Τρικάλων που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Καλαμπάκα στις 17:30, ο κ. Γρηγορίου αναμένεται πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε Γουάρντα και Κάτσε, ενώ θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν παίξει στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τώρα στον Ασούμπρε, ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πήγε και στα γραφεία της ΠΑΕ όπου δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΛ και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα αγωνιστεί μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18:30 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Προσφυγή κατέθεσε ο πρώην μεσοεπιθετικός των «βυσσινί» Λεοζίνιο, διεκδικώντας από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ό,τι του οφείλει.

Θα εκδικαστεί, όπως και άλλων 22 ποδοσφαιριστών, μεθαύριο Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΕ

Με χρηματικές ποινές τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League οι τέσσερις ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 6.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, 700 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, 4.750 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και 3.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass