Πρόβα ενόψει Ολυμπιακού

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 22:37

Πρόβα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ με προπόνηση στο Ael Fc Arena, καθώς ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου όχι μόνο προπόνησε την ομάδα σ’ αυτό αλλά έδειξε και την πρόθεσή του στο αρχικό σχήμα να ξεκινήσει με τον Ντάουντα αντί του Νούνιτς.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα ή θα υπάρξουν κι άλλες. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο αγωνιστικός χώρος, καθώς έχει πάλι κάποια προβλήματα που αφορούν στο χόρτο, αλλά σίγουρα δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση όπως άλλες φορές στο παρελθόν. Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή και πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να κάνει όχι απλά μια καλή εμφάνιση αλλά να πάρει και πόντο ή πόντους από τον αντίπαλό του. Αυτό δείχνει ότι το γήπεδο θα έχει κόσμο, καθώς όπως λένε οι άνθρωποι της ΑΕΛ πηγαίνει πολύ καλά η προπώληση των εισιτηρίων. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό θα είναι το δυσκολότερο της φετινής περιόδου που δίνει η ΑΕΛ, καθώς ο αντίπαλός της είναι σε καλή κατάσταση με δεδομένη και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League γεγονός που ανεβάζει και την ψυχολογία. Η ΑΕΛ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο μια καλή ομάδα αλλά παράλληλα και η ίδια δεν είναι απόλυτα έτοιμη, καθώς ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα παραμονής στην ομάδα. Λογικά μέρος του έργου του θα δούμε στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗΣ

Ο τεχνικός, Μάρκος Δήμος, απηύθυνε πρόσκληση σε είκοσι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Κ-15, ενόψει διεθνούς αναπτυξιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 4-8 Σεπτεμβρίου στη Βουλγαρία με τη συμμετοχή, επίσης, του Καζακστάν και της Σλοβακίας. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε ο τερματοφύλακας Βασίλης Νικολακούλης. Η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι η εξής: Σταυριανάκος (Ατρόμητος Αθ.), Νικολακούλης (ΑΕΛ), Αλεξίου (Ατρόμητος Αθ.), Θεοδοσιάδης (ΠΑΟΚ), Σκλάβος (Ατρόμητος Αθ.), Χουρδάκης (Ολυμπιακός), Πιτσώτης (Παναθηναϊκός), Παναγιωτίδης (ΠΑΟΚ), Σπαθάρης (Παναθηναϊκός), Κοντάκης (ΠΟ Ατσαλένιος), Βασιλειάδης (ΠΑΟΚ), Κώττας (ΠΑΟΚ), Πούλος-Γρίβας (Ατρόμητος Αθ.), Καλοσκάμης (Παναθηναϊκός), Λιατίφης (Παναθηναϊκός), Βλέτσας (Ολυμπιακός), Κυριφίδης (Ατρόμητος Αθ.), Διαμαντής (Παναθηναϊκός), Μοίρας (Ολυμπιακός), Ε Ναλιτζής (Πανιώνιος).

ΕΡΩΤΗΜΑ

Φίλαθλος μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή-ερώτημα προς την ΠΑΕ ΑΕΛ: «Γιατί η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει παιδικά εισιτήρια ημέρας και ένα παιδί πρέπει να βγάλει αναγκαστικά διαρκείας;».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass