Σήμερα η κλήρωση της Super League 2

ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (18:00)

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 15:07

Σήμερα μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σήμερα στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με θέματα ημερήσιας διάταξης:


Τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Νέων Κ19 Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Έγκριση Οικονομικής Εγκυκλίου Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Διάφορα Θέματα.
Μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου, θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Εν τω μεταξύ σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν αύριο Πέμπτη στις 18:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τα Τρίκαλα.
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, Γ. ΘΑΝΟΣ
Τη λύπη της για την απώλεια του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Θάνου εξέφρασε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο 64χρονος Γιώργος Θάνος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλλιθέα, στην Αθήνα, όπου διέμενε.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ο μεγαλομέτοχος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα νιώθουν βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Θάνου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα, όπου διέμενε σε ηλικία 64 ετών.
Ο αείμνηστος Γιώργος, ήταν πέρυσι για ένα τρίμηνο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας μας και κατόπιν μέχρι τα τελευταία του, φίλαθλος του Απόλλωνα.
Ο Γιώργος Θάνος ήταν ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα αλλά και σε όλους εμάς, που τον ζούσαμε καθημερινά.
Όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο...».
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ-19
Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας, νίκησε με σκορ 5-2 στη Γλαύκη την τοπική Δάφνη.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίκονται στην αρχή, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, αφήνοντας ικανοποιημένο τον τεχνικό τους.
Η Γλαύκη προηγήθηκε με πέναλτι 1-0 αλλά κατόπιν ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός.
Ο Βλησαρούλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 27’, ενώ ο Τσουλάνι με σουτ στο 35’ έκανε το 1-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Ο Σκύφτας στο 57’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 1-4 στο 65’ και ο Χριστοδούλου το 1-5 στο 73’.
Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στο 88’ με πέναλτι.
Ο Απόλλωνας που είχε και τρία δοκάρια, δημιούργησε 18 τελικές φάσεις για γκολ, χωρίς να δεχθεί πίεση, παρά μόνο στις φάσεις των δύο πέναλτι των γηπεδούχων.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέκρας, Σταυροθεόδωρος, Σκύφτας, Μπρότσης, Ευθυμιάδης, Τσουλάνι, Παπαθανασίου, Μούρρα, Βλησαρούλης, Δρόσος, Παναγιώτου (Κωστόπουλος, Παλαιολόγου, Ευθυμιάδης, Παπανικολάου, Χριστοδούλου, Γκαντέλας, Παπαλέξης, Παπαδόπουλος, Μουσκεμένος, Γιούγκα και Τσολάκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass