Αποστολή νούμερο 1

*ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2019 22:12

Αποστολή νούμερο 1 για την ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League όπου θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση, αφού χθες επήλθε συμφωνία των τηλεοπτικών «άστεγων» ομάδων με την ΕΡΤ.

Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα αντιμετωπίσει μια ομάδα στην οποία υπήρξε προπονητής στο παρελθόν(2015-16) και σίγουρα θα βρεθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Και σε ένα τέτοιο περιβάλλον στόχο έχει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο παρά τις χρονικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφού στην ομάδα δεν έχει συμπληρώσει ούτε δεκαπέντε μέρες!

Ο προπονητής ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας με ανάλυση τακτικής τόσο της ΑΕΛ όσο και του αντιπάλου της, ενώ έδωσε βαρύτητα στις στημένες φάσεις των δύο ομάδων.

Σχετικά με την ενδεκάδα όλα δείχνουν Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια , στην άμυνα(στο 3-5-2) σίγουρα ο Μιχαήλ και από κει και πέρα Μπράλιτς, Μόρας, Ζίζιτς να διεκδικούν δυο θέσεις , στη μεσαία γραμμή δεξιά υπάρχουν Καρανίκας και Μπέρτος ενώ αριστερά προβάδισμα έχει ο Ζίφκοβιτς. Στο κέντρο Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν , Σετσέροβιτς και Μπούστος διεκδικούν τις τρεις θέσεις.

Στην επίθεση όλα εξελίσσονται σε γρίφο καθώς Νούνιτς, Ντάουντα και Σικάφκα διεκδικούν τις δύο θέσεις, εκτός αν υπάρξει κάποιο σχήμα έχοντας μπροστά Μπούστος ή Φιλίποβιτς.

Η απόφαση του Γρηγορίου μάλλον θα ληφθεί λίγο πριν τον αγώνα.

Χθες μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Μπούστος, Γιάκος, Μόρας , Μπάλλας, Μπέρτος, Καρανίκας. Σικάφκα, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Φιλίποβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Μιχαήλ.

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τελικά, η συμφωνία του Άρη με τη NOVA άλλαξε τα δεδομένα, με συνέπεια όλα τα παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Βέβαια, υπάρχουν ομάδες όπως ο ΟΦΗ που δεν έχουν καταφέρει -μέχρι στιγμής- να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο κοντά στα "θέλω" τους, με συνέπεια να παραμένουν "άστεγες". Ωστόσο, στην πρεμιέρα οι Κρητικοί αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Άρη, το οποίο σημαίνει πως δεν επηρεάζονται οι τηλεοπτικές μεταδόσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ:

Σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου

19:00 Λαμία - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ Sports HD)

21:00 Άρης - ΟΦΗ (NOVA)

21:30 Ολυμπιακός - Αστέρας (Novasports 2HD)

Αύριο Κυριακή 25 Αυγούστου

18:45 Ατρόμητος - ΑΕΛ (ΕΡΤ Sports HD)

19:15 Πανιώνιος - Βόλος (Novasports 2HD)

20:00 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (PAOK TV)

22:00 ΑΕΚ - Ξάνθη (Novasports 1HD)

Θα μεταδοθούν όλα τα ματς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρήση του VAR.

ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης συμφώνησε με τη Nova στα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και θα υπογράψει ισόποσο τριετές συμβόλαιο, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους. Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Λαμία συμφώνησαν με την ΕΡΤ χωρίς μείωση συμβολαίων. Απλώς δεν θα λάβουν τα προβλεπόμενα μπόνους (-11,8%).

Άστεγοι μένουν ο ΠΑΟΚ ( που ήδη προχώρησε στη λύση του pay per view) και ο ΟΦΗ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτιωμένη πρόταση της Nova και για τους δύο.

Υπέρ μετακινήσεων ο Κούγιας

ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι είναι υπέρ των μετακινήσεων των φιλάθλων αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ποδοσφαιρική γιορτή μπορεί να γίνει μόνο με τους οπαδούς και των δύο αγωνιζομένων ομάδων και αυτό γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο ποδοσφαιρικά κόσμο, όπως έγινε και πρόσφατα σε όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων που έδωσαν οι ελληνικές ομάδες χωρίς να συμβεί το παραμικρό…. Η προσφορά φιλοξενίας στους οπαδούς όλων των αντιπάλων ομάδων θα αποτελέσει και τεράστια οικονομική ένεση στον εμπορικό κόσμο και τις επιχειρήσεις όχι μόνο της πόλης της Λάρισας, αλλά και όλου του νομού, γεγονός το οποίο έχει εκλείψει όλα αυτά τα τελευταία μαύρα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου οι πληρωμένοι στρατοί των κακοποιών οπαδών, που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, έδιωξαν τους υγιείς οπαδούς και τις οικογένειες από τα γήπεδα και τα μετατρέπουν σε πεδία μαχών και ανταγωνισμού εμπόρων ναρκωτικών».

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζεται ικανοποίηση για τη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και τη μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια που προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Νέα ένταση στις σχέσεις

ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής

Νέα ένταση προήλθε στις σχέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ με την Ερασιτεχνική καθώς η τελευταία δημοσιοποίησε επιστολή που έστειλε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα αναφέροντας μεταξύ άλλων : « Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι η Επιτροπή σας, χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. παρότι το Σωματείο μας δεν χορήγησε προς αυτήν, σχετική βεβαίωση περί εξόφλησης ή περί διακανονισμού των χρεών της προς εμάς».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως έχει δηλώσει ο κ. Αλέξης Κούγιας, δεν πρόκειται δημοσίως να ανοίξει κανέναν διάλογο και για οτιδήποτε ψευδές και συκοφαντικό παρανόμως διαδίδεται εις βάρος της, θα στραφεί εναντίον οιουδήποτε είναι ο δράστης (φυσικό πρόσωπο - νομικό πρόσωπο - ιστοσελίδες - ραδιοφωνικοί σταθμοί ή και άλλα ΜΜΕ) ενώπιον των θεσμικών οργάνων (δικαστήρια και ανεξάρτητες αρχές)».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass