ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖ

Αποκλεισμός με βαριά ήττα

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 0:58

 

Το όνειρο της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στα play off του Champions League σταμάτησε ξανά στο Βέλγιο, όπως ακριβώς έγινε ένα χρόνο νωρίτερα. Τη σκυτάλη από τη Σταντάρ Λιέγης πήρε η Κλαμπ Μπριζ, που νίκησε με 3-0 τους «πράσινους» στη ρεβάνς του γ' προκριματικού της διοργάνωσης και θα επιδιώξει να περάσει στους ομίλους, ενώ η ελληνική ομάδα, που είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς, θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα play off του Europa League. Ο Κουλς στο 53΄, ο Βάσκεθ στο 57΄ και ο Ουλαρέ στον 82΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Βάσει της εικόνας του αγώνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, το τελικό σκορ αδικεί τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αναστασίου «πλήρωσε» ένα πεντάλεπτο ολιγωρίας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, διάστημα στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ κι από κει και πέρα «κατέρρευσε». Για 50 λεπτά το αθηναϊκό συγκρότημα είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά δέχτηκε δύο... φθηνά γκολ και δεν βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει. Όπως συνέβη και πέρυσι με άλλη μία ομάδα του Βελγίου, έτσι και φέτος το «τριφύλλι» μένει εκτός Champions League γι΄ άλλη μια χρονιά και, πλέον, θα επιδιώξει να διακριθεί στην Ευρώπη μέσω του Europa League, εφόσον, τελικά καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους.

ΜΠΡΙΖ (Μ.Πρεντόμ): Μπρουζές, Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Βόρμερ, Σίμονς, Βάσκεθ (84΄ Βανάκεν), Ντιρξ (67΄ Μπολινγκολί), Ντε Σουτέρ (77΄ Ουλάρε), Ντιαμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής (60΄ Πέτριτς), Ζέκα, Λαγός, Νίνης (73΄ Λουντ), Καρέλης (73΄ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass