ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Σε πολύ καλό κλίμα η προετοιμασία της ΑΕΛ

* Το Σάββατο φιλικό με τη Μικτή Ευρυτανίας

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 10:46
Από τη ζέστη της Λάρισας οι παίκτες της ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη δροσιά του βουνού, στο ορεινό Καρπενήσι Από τη ζέστη της Λάρισας οι παίκτες της ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη δροσιά του βουνού, στο ορεινό Καρπενήσι

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και σε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ, στο ορεινό Καρπενήσι.

Χθες έγιναν δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και αυτό να ικανοποίησε και την τεχνική ηγεσία.

Όσον αφορά στα φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο στις 7 μ.μ. οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν τη Μικτή Ευρυτανίας, σε μια αναμέτρηση όπου ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Από κει και πέρα για τις 12 του μηνός που είχε ζητήσει ο προπονητής να βρεθεί αντίπαλος, αρχικά η Ζάκυνθος απάντησε θετικά όμως δεν θα είναι τελικά στο Καρπενήσι και έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο για κάποια άλλη ομάδα. Η ΑΕΛ θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο στις 14 Αυγούστου, όποτε και θα επιστρέψει στον θεσσαλικό κάμπο.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετά την ενεργοποίηση της σελίδας Facebook της ΠΑΕ ΑΕΛ και την ανταπόκριση των φιλάθλων, η διοίκηση των βυσσινί, ευχαριστεί και ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας τη σεζόν 2015-2016, με την ομάδα να έχει ως έδρα το AEL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Αφού ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ανταπόκριση και τα σχόλιά τους, σας ενημερώνουμε ότι:

1. Σίγουρα οι κάτοχοι διαρκείας θα κερδίζουν σε κόστος σε σύγκριση με αυτούς που θα προτιμήσουν εισιτήρια ημέρας.

2. Θα υπάρχουν ειδικές εκπτωτικές κατηγορίες (γυναικείο, παιδικό, ανέργων, ΑΜΕΑ) και κυρίως στις θύρες με τις χαμηλότερες τιμές.

3. Θα υπάρχουν δόσεις σίγουρα. Πόσες και με ποιο τρόπο θα το ανακοινώσουμε στο άμεσο μέλλον.»

Ο ΚΛΕΪΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ

Στην Τουρκία και στην Ελάζιγκσπορ(ομάδα Β΄Εθνικής), θα αγωνίζεται ο Σίλβα Κλέιτον, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο τουρκικός σύλλογος.

Για τον Κλέιτον που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ξάνθης, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ.

Ο 32χρονος άσος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Ελάζιγκσπορ, η οποία μετέχει στην Β' κατηγορία της Τουρκίας, ενώ έχει ξαναπαίξει στην Τουρκία, τη διετία 2012-2014, με τη φανέλα της Καϊσέρισπορ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass