Σούπερ θέαμα στην καυτή άμμο

ΣΤΟ 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2019 15:51

Θέαμα άλλου επιπέδου απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Στόμιο της Λάρισας, όπου διεξήχθη με επιτυχία η 3η αγωνιστική του 8ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach-Racket), που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.), με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς και με συνδιοργανωτή το Largo Underthesun.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ, δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα, όσον αφορά στη λειτουργία των μηχανημάτων μέτρησης και καταγραφής των αποτελεσμάτων, ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ, με τη συμμετοχή 55 αθλητών και αθλητριών (49 ανδρών και 6 γυναικών).

Όλοι τους προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα, σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην παραλία του Στομίου, οι οποίοι παρακολούθησαν παράλληλα επίδειξη αγωνιστικής ρακέτας από μικρούς αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Ο.Α.Ξ. Καβάλας και του Pasarellas Club.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Ευάγγελος Κατσιούλας, χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον συνδιοργανωτή της 3ης αγωνιστικής κ. Νικόλαο Δημερά, το Δήμο Αγιάς για την υποστήριξη της διοργάνωσης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, των οποίων η συμμετοχή τους σε μια υψηλή αθλητική εκδήλωση αποτελεί ήδη μια περίφανη νίκη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομαδική φωτογράφιση και χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Κοσμά Γεώργιο, απονομή αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς του συλλόγου και στον συνδιοργανωτή, ενώ η τελετή λήξης έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες, βάσει της αγωνιστικής βαθμολογίας της ομαδικής κατάταξης, για τις παρακάτω κατηγορίες:

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1η Θέση: Μυλωνάς Ι., Καραβίας Φ. (Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας)

2η Θέση: Κατσής Δ., Μιχαλόπουλος Γ. (Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας)

3η Θέση: Τζανακάκης Μ., Αλιβιζάτος Μ.(Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο Ράφτη)

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

1η Θέση: Ιορδανίδης Α., Κεκετζή Χ. (Ο.Α.Ξ. Καβάλας)

2η Θέση: Λειβαδιώτης Μ., Ευθυμιάδου Δ. (Παλιά Λουτρά Αλίμου –Pasarrelasclub)

3η Θέση: Μοροχλιάδης Α., Petkovas (Παλιά Λουτρά Αλίμου –Pasarrelasclub)

ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1η Θέση: Μιχαλόπουλος Π., Μυλωνάς Ι.,Μαραγκός Μ., Καραβίας Φ. (Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας)

2η Θέση: Κατσαπάρας Δ., Κουσίσης Ι., Νερούτσος Α., Ησαϊογλου Ν .(Α.Ο.Ξ. Αίγινας)

3η Θέση: Μπότσης Α., Κούκιος Σ., Τζαβάρας Ν., Βλασακούδης Γ. (Α.Ο.Ξ. Αίγινας)

*Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι παρακάτω εκπρόσωποι και προσκεκλημένοι, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση: Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Λιούπας Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Ευρυμενών Δήμου Αγιάς κ. Γιάνναρος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ κ. Κοσμάς Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Τσαούσης Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Κυπαρισσίας κ. Μπινιώρης Αναστάσιος, από τα Παλαιά Λουτρά Αλίμου – Pasarellas Club κ. Αντωνόπουλος Δημήτριος, ο χορηγός της ιστοσελίδας Φάκας Γεώργιος και ο συνδιοργανωτής κ. Δημεράς Νικόλαος.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης βοήθησαν σημαντικά για την καταγραφή των αποτελεσμάτων οι Δημήτριος Τανταλίδης και Ιωάννης Σαμαράς, ο επιδιαιτητής των αγώνων Θεόδωρος Μπέρτσος, ο Αθανάσιος Ολύμπιος που φρόντισε για μουσικό κομμάτι και οι χορηγοί.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας συμμετείχε στο πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων με «θέα το Αιγαίο» για πρώτη φορά, με το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Ο αθλητής μας Παπαθανασίου Ελευθέριος, συμμετείχε στο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χιλ Βελίκα- Αγίοκαμπος, που έγινε το πρωί της Κυριακής 28 Ιουλίου στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια ακολουθεί η 4η και τελευταία αγωνιστική στις 7&8 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αττική με διοργανωτή Pasarellas Club στον Άλιμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass