Δυνατό φιλικό του Απόλλωνα

Σήμερα στην Αυστρία με την Μπεσίκτας * Βροχερός ο καιρός χθες στην Kranjska Gora

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 15:09

Μετά τους αγώνες με την Ακαδημία Πούσκας(4-0) και την Κραϊόβα (2-1), ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει σήμερα το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που πραγματοποιεί στα σύνορα Σλοβενίας και Αυστρίας.

Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψει για το Bishofshofen της Αυστρίας, όπου θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπεσίκτας στις 19:00(18:00 ώρα ελλάδος), σε μια απόσταση 170 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της Kranjska Gora, όπου διαμένει η αποστολή.

Ο τεχνικός Άριαν Μπελά θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που σκέφτεται για την ενδεκάδα, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του φιλικού, θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ

Και ενώ στη Λάρισα ο υδράργυρος φλερτάρει πάλι με τους 40 βαθμούς, στην Kranjska Gora χθες ο καιρός ήταν βροχερός και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με τις συνθήκες για προπόνηση αλλά και για ηρεμία να είναι ιδανικές.

Οι παίκτες καθημερινά δουλεύουν πολύ σκληρά και με διάθεση στις προπονήσεις, κάτι που ικανοποιεί τον τεχνικό κ. Μπελά και τους συνεργάτες του.

Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα είναι την 1η Αυγούστου επίσης στο Bishofshofen, με AL Wasl (Dubai) στις 18.00 (τοπική ώρα), 19:00 ώρα Ελλάδος.

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εν συνεχεία η αποστολή θα επιστρέψει στη Λάρισα, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθούν και δύο φιλικά παιχνίδια, με τη Λαμία και τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αν η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 μετατεθεί για τέλη Σεπτεμβρίου αντί τις 15, τότε οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν και άλλα φιλικά.

Όσον αφορά τώρα στις μεταγραφές, πιθανόν να γίνουν δυο-τρεις ακόμη, ενώ είναι άγνωστο εάν έχουμε και αποχωρήσεις, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass