Η ισοπαλία έγινε συνήθεια...

*ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ *ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (0-0) *ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2019 20:00

Τρίτο φιλικό χθες για την ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και τρίτη ισοπαλία με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Παναιτωλικό (0-0) ενώ προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΝΠΣ Βόλου με 1-1.

Το σκορ έγινε συνήθεια για τους «βυσσινί» που χθες είχαν καλή απόδοση και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από τους αντιπάλους, ενώ έπαιξε για λίγο και το τελευταίο απόκτημα ο Τζόναθαν Μπούστος (για δεκαπέντε λεπτά).

Ο προπονητής Γκόρνταν Πέτριτς έδειξε να καταλήγει στην τακτική 3-5-2 και σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στο αρχικό σχήμα οι: Μπράλιτς, Μιχαήλ, Φατιόν και Σετσέροβιτς που μαζί με τον Ζίφκοβιτς (αναγκαστικά λόγω τραυματισμού του Στάνκοβιτς) έπαιξαν στο ξεκίνημα και στα δύο ημίχρονα. Περισσότερα όμως για το σχήμα θα φανούν στο αρχικό με τη Λαμία στις 4 Αυγούστου. Να αναφέρουμε ότι όταν μπήκε ο Μπούστος στη θέση του Μπράλιτς η ομάδα έπαιξε με 4-2-3-1.

Σε κάθε θέση η ομάδα έχει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ο Πέτριτς πρέπει να βρει την καλύτερη ενδεκάδα αλλά κυρίως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη.

Στα αρνητικά του φιλικού αγώνα ήταν οι χλιαρές αποδοκιμασίες φιλάθλων του Παναιτωλικού κατά του Βαγγέλη Μόρα προφανώς έχοντας προηγούμενα (άγνωστο για ποιο λόγο) από τη θητεία του παίκτη της ΑΕΛ στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λίγο αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, ενώ έγινε και τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι παίκτες.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν σαφώς καλύτερη, ήλεγχε τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στις φάσεις με πρωταγωνιστές τον Νούνιτς και τον Καρανίκα. Ο Παναιτωλικός είχε στο τέλος ένα καλό σουτ με τον Μάλη που απέκρουσε ο Κρίστινσον.

Κύριο χαρακτηριστικό τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο που ακολούθησε ήταν η δύναμη και το πάθος των παικτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά τα σουτ των Ζίφκοβιτς και Φατιόν δεν βρήκαν στόχο.

Από το 75' και μετά (άλλαξε και το σύστημα ο Πέτριτς σε 4-2-3-1) ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και στο 75' από λάθος του Ζίζιτς σε σέντρα του Καββαδία στο δεύτερο δοκάρι ο Φυτόπουλος έκανε την προβολή κι έδιωξε ο Μπράλιτς πάνω στη γραμμή. Πάλι ο Παναιτωλικός στο 85' έφθασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ομάν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρίστιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ με διπλή προσπάθεια έδιωξε την μπάλα.

ΑΕΛ (Α’ μέρος): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίφκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα.

(Β' μέρος): Ρίστιτς, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίφκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ντάουντα.ενώ έπαιξαν και οι: Μπούστος, Μπάλας.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαλής, Λιάβας(29’ Μπακαδήμας), Γιοβάνοβιτς, Φυτόπουλος(38’ Μιμίτο), Ντίας, Μπελεβώνης (36’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε, Λουσέρο, Ντάλσιο, Μπαΐροβιτς.

Αγωνίσθηκαν ακόμα στο δεύτερο μέρος οι: Κνετ, Ταχάρ, Ρομάν, Καββαδίας, Μοράρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass