Πανηγυρικός ο φετινός 20ός Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Ν. Πλαστήρα

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2019 15:41
φωτ. αρχείου φωτ. αρχείου

Για 20ή συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον Δήμο Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 3 - 4 Αυγούστου 2019.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος αθλήτριες και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βουτήξουν στα μεταξένια νερά της νεράιδας των Αγράφων και από την Πεζούλα κολυμπώντας θα φτάσουν στην πλαζ Λαμπερού. Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 θα γίνει παράκτια κολυμβητική διαδρομή των 500m για παιδιά κάτω των 14 ετών. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην πλαζ Λαμπερού στις 15:00 και η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους. Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 θα γίνει ο παράπλους των 1000m και ο διάπλους των 4000m. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στην πλαζ Λαμπερού αυστηρά στις 09:00, απ΄όπου θα γίνει η μεταφορά τους οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο σημείο εκκίνησης. Η εκκίνηση του παράπλου θα δοθεί στις 10:30 και του διάπλου στις 11:00. Ο διάπλους των 4000m θα ολοκληρωθεί 45 λεπτά μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή. Μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες. Όποιος αθλητής επιθυμεί να συμμετέχει με βατραχοπέδιλα ή wet suit θα πρέπει να το δηλώσει στη γραμματεία πριν την εκκίνηση και θα αγωνιστεί εκτός κατάταξης.

Γενικές πληροφορίες

Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών. Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ή κούραση κατευθυνθείτε στην κοντινότερη σημαδούρα και κάντε νόημα στα κανό ή στα υδροποδήλατα που θα ακολουθούν τους κολυμβητές. Κατά τη διάρκεια των κολυμβητικών διαδρομών θα βρίσκονται ναυαγοσώστες και γιατροί στις βάρκες που θα ακολουθούν τους κολυμβητές. Στα ποδήλατα και στις βάρκες συνοδείας θα υπάρχουν νερά για τους κολυμβητές. Η διαδρομή θα σηματοδοτείται από σημαδούρες που θα απέχουν περίπου 200m η μία απ’ την άλλη. Στο τέλος της διαδρομής θα δοθούν νερά και ισοτονικά ποτά σε όλους τους αθλητές. Όλοι οι κολυμβητές θα παραλάβουν μετάλλιο συμμετοχής, δίπλωμα και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass