Φιλική ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΚΑΣ ΜΕ 4-0

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:46

Στο πρώτο του δυνατό φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε χθες την ήττα στο Bad Kleinkirchheim, από την Ουγγρική Puskas Academy με σκορ 4-0.

Η κούραση από το μακρινό ταξίδι και το γεγονός πως η ομάδα έκανε μόνο μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στην Kranjska Gora στα σύνορα Σλοβενίας και Αυστρίας, επηρέασαν τους παίκτες του Άριαν Μπελά, που προσπάθησαν φιλότιμα, απέναντι στη σαφώς πιο έτοιμη ουγγρική ομάδα, η οποία σε δύο εβδομάδες ξεκινάει στο πρωτάθλημα της χώρας της, δίνοντας μέχρι τώρα πάνω από πέντε επίσημα φιλικά. Ο Απόλλωνας που έχανε 1-0 στο ημίχρονο και δέχτηκε τα άλλα τρία γκολ στην επανάληψη, πάλεψε χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία του Μαρκ Σιφναίου στο 73'. Με τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Μεζίνι και Κοσμίδη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν δύο τερματοφύλακες, ο Γκέκας και ο Σκοπιανός Ιλτσεφ Πετρόφσκι, ο οποίος δοκιμάζεται στη λαρισινή ομάδα και αν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, θα αποκτηθεί. Γκολ: Hegedűs J. (38'), Henty (49', 72'), Vanecek (52') PAFC: Hegedüs L. (Τ), Szolnoki, Hegedűs J., Spandler, Nagy Zs., Kiss T. Urblík, Fülöp L., Mebrahtu, Sós B., Vanecek. Έπαιξαν ακόμη και οι Tóth B. (Τ), Huszti A., Hadzsiev, Radics, Skribek, Henty. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Καψάσκης, Λίταινας, Σιφναίος, Νύκταρης, Τασιούλης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Βαγενάς, Καρδάμης (Τ), Μπρέμπος, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος, Κούλπας, Κακάμης και Κωστούλας.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι (2ο ) την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 18.00 (τοπική ώρα – 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen, με την τουρκική Μπεσίκτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass