Η Ουρουγουάη αποκλείστηκε από Περού και VAR

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2019 15:47

Εκτός των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα έμεινε η Ουρουγουάη, καθώς στον προημιτελικό που διεξήχθη στο «Αρένα Φόντε Νόβα» αποκλείστηκε από το Περού με 5-4 στα πέναλτι και με τον Λουίς Σουάρες να είναι ο μοιραίος παίκτης σε αυτή τη διαδικασία. Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0 και είναι ο τρίτος προημιτελικός που έμεινε χωρίς γκολ και οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Τρία γκολ της Ουρουγουάη ακυρώθηκαν μετά από τη χρήση του VAR κι έτσι το Περού, χωρίς να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο, πέρασε στην τετράδα, όπου την ερχόμενη Πέμπτη (4/7) θα αντιμετωπίσει τη Χιλή.

Η Ουρουγουάη ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα απέναντι σε ένα Περού που περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο. Έχασε ευκαιρίες, με πιο σημαντική αυτή στο 24', όταν από ατομική προσπάθεια του Σουάρες και γύρισμα, ο Καβάνι μόνος σε κενή εστία σούταρε ψηλά άουτ. Και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος διαιτητής Σαμπάιο τής ακύρωσε τρία γκολ ως οφσάιντ και με τη χρήση του VAR. Στο 29' γκολ του Ντε Αρασκαέτα, στο 59' του Καβάνι και στο 73' του Σουάρες.

Το 0-0 παρέμεινε και στη διαδικασία των πέναλτι ο Σουάρες έχασε το πρώτο, όλοι οι άλλοι ήταν εύστοχοι κι έτσι το Περού πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Γκοζάλες, Χιμένες, Γκοντίν, Κάσερες, Ντε Αρασκαέτα, Βαλβέρδε (90+5' Στουάνι), Μπεντανκούρ, Νάντες (57' Τορέιρα), Σουάρες, Καβάνι.

ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Αντβίνκουλα, Τράουκο, Αμπράμ, Ζαμπράνο, Τάπια, Καρίγιο (75' Γκονζάλες), Φλόρες, Γιοτούν, Κουέβα (85' Ρουίντιαζ), Γκερέρο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στους προημιτελικούς αγώνες του Κόπα Αμέρικα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βραζιλία - Παραγουάη        0-0 (4-3 πεν.)

Βενεζουέλα-Αργεντινή        0-2

Κολομβία - Χιλή       0-0 (4-5 πεν.)

Ουρουγουάη - Περού         0-0 (4-5 πεν.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass