Ξεκίνημα με όνειρα για την ΑΕΛ

Φιλικό με Ξάνθη και πιθανότατα με Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2019 22:28
Ο Μίλος Φιλίποβιτς, ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ Ο Μίλος Φιλίποβιτς, ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ

Διακοπές τέλος από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς έστω και ανεπίσημα ξεκινάει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2019-2020, με τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ξεκίνημα με όνειρα για τη λαρισινή ομάδα, που έκανε αξιόλογες μεταγραφές και προσπαθεί να κάνει ακόμη μια, έχοντας ως στόχο να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να τερματίσει σε μια θέση στο πρωτάθλημα, που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι «βυσσινί» θα παραμείνουν στη Λάρισα και θα προπονούνται καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων μέχρι τις 15 Ιουλίου κάτω από τις οδηγίες του Γκόρνταν Πέτριτς και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναιτωλικό, ενώ θα παίξει και με τοπική ομάδα σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, όπως γίνεται κάθε χρονιά.

Επίσης, θα παίξει και στη Λαμία, ενώ το νέο φιλικό που έγινε γνωστό είναι με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, στις 10 Αυγούστου.

Πιθανότατα θα αγωνιστεί και με τον Παναθηναϊκό, ενώ ίσως και να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, μετά την αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ με τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ή την επόμενη ημέρα, κάτι για το οποίο και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ.

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Μέχρι τώρα στην ΑΕΛ ήρθαν οι: Στάνκοβιτς (Ραντνίσκι Νις), Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα), Φιλίποβιτς (Ζρίντσκι Μόσταρ), Ρίστιτς (Ραντνίσκι Νις), Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα), Χαλκιαδάκης (ελεύθερος).

Αποχώρησαν από την ομάδα οι: Ακόστα (Τζαμσχεντπούρ), Μπαργκάν, Ντέλετιτς (ΑΕΚ), Παϊτέρης, Λεοζίνιο, Τριποτσέρης, ενώ προς αποδέσμευση είναι και οι: Νταβόρ Ταλέσκι, Κρίστοφερ Χούμπτσεφ, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς, Χρήστος Γρομητσάρης, Πέταρ Κούνιτς.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (19/7)

ΑΕΛ-Πανιώνιος

ΣΑΒΒΑΤΟ (27/7)

ΑΕΛ-Παναιτωλικός

ΚΥΡΙΑΚΗ (4/8)

Λαμία-ΑΕΛ

ΣΑΒΒΑΤΟ (10/8)

Ξάνθη-ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Εν τω μεταξύ αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στην Βουλιαγμένη».

*Σημειώνεται πως το νέο πρωτάθλημα της Super League 1 θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass