Προβάδισμα ανόδου για τη Βερδικούσια

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΑΝΗΣ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 22:16

Νίκη που τη φέρνει πολύ κοντά στον στόχο της ανόδου στην Α1 ΕΠΣΛ βρίσκεται η Βερδικούσια, η οποία επικράτησε χθες στο γήπεδο Φαλάνης του Λαρισαϊκού με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ. Από την άλλη πλευρά ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδιάφορης βαθμολογικά Δόξας Ραχούλας, από την οποία ηττήθηκε με 3-0 και έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα που θα αποφύγει την πέμπτη και τελευταία θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα θα κριθεί το προσεχές Σάββατο στο ντέρμπι της Μαρμαρίνης με τη Βερδικούσια που θα διεξαχθεί στο «Γ. Μητσιμπόνας». Η Μαρμαρίνη θέλει μόνο νίκη, ενώ η Βερδικούσια αρκείται και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ «κλείδωσε» και η Αναγέννηση Φαρσάλων αν και δεν αγωνίστηκε καθώς είχε το ρεπό της.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Τρίποντο «χρυσάφι» πήρε η Βερδικούσια κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Λαρισαϊκό και πλέον το μόνο που θέλει είναι να μην χάσει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ για να διασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήθελαν διακαώς τη νίκη, προηγήθηκαν στο 40’ με το γκολ του Χατζή με κεφαλιά ψαράκι.

Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη με τον Λαρισαϊκό να φέρνει το ματς στα ίσια όταν στο 52’ ο Δαλαμπύρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Βερδικούσια ενέτεινε τις προσπάθειές της στη συνέχεια της αναμέτρησης και κατάφερε στο 66’ να σκοράρει με τον Νανούλη, ύστερα από ωραία ενέργεια του Στατήρη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1 που της χάρισε την πολύτιμη νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Δ. Τέγο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Γκουρνέλης (65′ Μπακλαβάς), Ζερδαλής Σπ/Δ. (83′ Γκουντιλιάνης), Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ/Χρ., Μούμος, Καρκατσέλας, Οικονόμου Ν/Γ., Νανούλης (75′ Οικονόμου Ν/Αθ.), Στατήρης, Χατζής (85′ Πουρνάρας).

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Μ. Μπατσαράς): Πατέτσος, Καζαντζής (65′ Φωκαΐδης), Δημουλός Γ. (80′ Θέμελης), Ακρίβος (60′ Σουμπασίτης), Μαντζώνης, Μπουζώνας, Δημουλός Κ., Μανωλόπουλος, Τσιμπουκλής, Δαλαμπύρας (70′ Ιορδανίδης), Κωνσταντάς.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΠΑΟΛΗ

Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Ραχούλας που επικράτησε με 3-0.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη αφού οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς τέρματα. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ με τον Αργυρακούλη, ενώ στο 82’ ο Μηταλούλης ήταν αυτός που έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένταση και 5λεπτη διακοπή στο 83’. Αφορμή στάθηκε η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής κ. Αγγελούλης στον παίκτη της Μαρμαρίνης, Νάτση για μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Αγγελούλη για την απόφασή του με αποτέλεσμα να σημειωθεί προσωρινή διακοπή.

Όταν το ματς συνεχίστηκε η Ραχούλα κατάφερε στις καθυστερήσεις να βρει εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα αυτή τη φορά με τον Τέγο, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παράπονα της Μαρμαρίνης, όπως είπαν οι υπεύθυνοι της ομάδας, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη φάση της αποβολής, αλλά γενικότερα με τη διαιτησία σε όλο το παιχνίδι. Όπως υποστήριξαν υπήρξε επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ της Ραχούλας.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Χειμάρρου, Γιάννης Μπουρνάκας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η μικρή μου κόρη είναι σεφ. Με το που θα επιστρέψω στο σπίτι μου θα την καλέσω για να μου μάθει να μαγειρεύω, διότι στους αγωνιστικούς χώρους δεν τα καταφέρνω μάλλον».

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Μάνο και Στάμο.

ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Απ. Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης (74’ Μηταλούλης), Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σαμψάρης (60’ Τζανακούλης), Αργυρακούλης, Τζάνακας, Τέγος, Σταμπολάκης.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Ι. Μπουρνάκας): Μπρούσας, Γκέκας (78’ λ.τ. Νάστος Ι/Ανδρ. ), Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Σαχινίδης (35’ λ.τ. Γλουστιάνος, 55’ Αγγέλης), Τζουλάι, Νάτσης, Βουγλάνης, Φαρμάκης, Γκαντόγλου (80’ Νάστος Ι/Αναστ.), Κρητικός.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βερδικούσια-Λαρισαϊκός     2-1

Ραχούλα-Μαρμαρίνη          3-0

Ρεπό: Αναγέννηση Φ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ραχούλα       10-5   9

Λαρισαϊκός*  3-2     6

Αναγέννηση Φ.*       9-6     4

Βερδικούσια* 2-7     3

---------------------------------

Μαρμαρίνη*   0-4     1

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/6, 18:00)

Μαρμαρίνη-Βερδικούσια (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’)

Λαρισαϊκός-Αναγέννηση Φ. (γήπ. Νίκαιας)

Ρεπό: Ραχούλα

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass