Η 116 Π.Μ. «πέταξε» πιο ψηλά

ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΝ 110 Π.Μ. ΜΕ 3-2 ΣΕΤ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:30

Η 116 Π.Μ. «πέταξε» πιο ψηλά στον τελικό πετοσφαίρισης του πρωταθλήματος Αεροπορίας καθώς κέρδισε τη θεωρητικά γηπεδούχο 110 Π.Μ. με 3-2 σετ ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέταρτο σετ η 116 Π.Μ. βρέθηκε να κερδίζει με 20-10 για να χάσει τελικά με 25-23 για να οδηγηθεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ όπου εκεί νικήτρια ήταν η «πτέρυγα» του Αράξου με 15-11.
Στα αξιοσημείωτα ότι την ομάδα της 110 Π.Μ. προπονούσε η Λαρισαία δόξα του γυναικείου βόλεϊ Μαρία Σκανίκα, γνωστή από τη θητεία της στη «χρυσή εποχή» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κώστας Βασιλάκος παίκτης του Α.Ο. Αιγιαλέων, ενώ για την 110 Π.Μ. ο Γερομίχαλος που αγωνίζεται στον Αρχέλαο Κατερίνης. Γνώριμοι ήταν ο Βασιλάκος (παίζει στην ΑΕΛ) αλλά και οι Κοτίτσας, Μάνος που αγωνίζονταν στην ΕΑΛ.
Τα σετ: 22-25, 25-23, 20-25, 25-23, 11-15.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Χουλιαρόπουλος Δημήτρης, Χλωρός Χρήστος.
Την απονομή στην κυπελλούχο ομάδα έκανε ο υποδιοικητής της 110 Π.Μ. σμήναρχος(Ι) Μουστρούφης Αργύρης και τα μετάλλια στους φίναλίστ έδωσε ο σμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου, προϊστάμενος του γραφείου αθλητισμού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Υπήρξε αθλητής στίβου (δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων) του Παναθηναϊκού Α.Ο καταγόμενος από το Βασιλόπουλο Ιωαννίνων (Έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες, έχει ανέβει δεκατρείς φορές στο βάθρο των πανελληνίων αγώνων και έχει συμμετάσχει 33 φορές με την εθνική ομάδα στίβου. Έχει πετύχει τρία πανελλήνια ρεκόρ).
110 Π.Μ. (Σκανίκα): Τοζίδης, Λευκαδίτης, Τσέλιος, Μάνος, Μάνης, Γερομίχαλος, Κοτίτσας, Τσιτσιλής, Μαγκώτσιος Βασιλάκος
116 Π.Μ. (Χαλατζούκας): Βασιλάκος, Φλώρος, Ευθυμιόπουλος, Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπεκίρης, Αναστασόπουλος, Μητρογιάννης, Σταθόπουλος, Σπηλιωτόπουλος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass