Νίκη παραμονής για το Αργυροπούλι

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΛΑΡΙΣΑ 2012 ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 22:15

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή (απομένει να το επισφραγίσει και μαθηματικά) πέτυχε χθες η Δόξα Αργυροπουλίου με 4-2 επί της Λάρισας 2012 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Την πρώτη νίκη πανηγύρισε χθες στον Τύρναβο η φερώνυμη ομάδα με 1-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε δεινή θέση, αφού οι ελπίδες τους για παραμονή εκμηδενίζονται.
Στο γήπεδο Αργυροπουλίου η τοπική Δόξα σφράγισε τη νίκη στην επανάληψη και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση του α’ γύρου των πλέι άουτ. Σε ό,τι αφορά στη Λάρισα 2012 παρά τη χθεσινή της ήττα εξακολουθεί να βρίσκεται μία ανάσα από τον στόχο της σωτηρίας.
Ο Φουρτούνας στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως η Λάρισα 2012, αν και στο 15’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόκκινου, απάντησε στο 26’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Τσιάκο.
Στην επανάληψη ανέλαβαν πρωτοβουλία οι Γκαραγκούνης (60’), Αετόπουλος (78’) και Λεσάι (83’) μετατρέποντας το σκορ σε 4-1, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπόντε.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Καργιάννη και Γκαρέλη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Κουρμπάτι, Μάττος (78’ Κόκκορας), Αετόπουλος, Φουρτούνας, Σχοινάς (80’ Λεσάι), Δίχρης, Γκαραγκούνης, Βογιατζής (78’ Καλόγηρος).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σπ. Μπέλτσιος): Παπαζήσης (46’ Μπουντουλούλης), Κουκουτσέλος, Κόκκινος, Μπρόντας, Τσιτσόπουλος, Δημόπουλος, Πεπκολάι (46’ Π. Κίτσιος), Μπόντε, Δ. Κίτσιος, Τσιάκος, Ν. Φλώρος.

 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟ
Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι άουτ πέτυχε χθες ο Τύρναβος με 1-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας. Μία νίκη που φέρνει πολύ κοντά στη σωτηρία τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι ξεκίνησαν στα πλέι άουτ με 4 βαθμούς μπόνους.
Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ηλία Σελιώνη πέτυχε στο 87’ ο Καρράς, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κωνσταντίνου στο σουτ του Πατσιωτού και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με ελλείψεις είχαν κάποιες καλές προσπάθειες στο α’ ημίχρονο με τους Γκαραβέλη και Ντάλλα, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση παραμονή φαντάζει σαν ένας δυσεπίλυτος γρίφος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Θ. Ντελέζο.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Πατσής, Καρράς, Αυλογιάρης, Κόκκας, Κατσαβός (85’ Ιωαννίδης), Κατσαρός, Λιάκος, Κοκόμπελης (74’ Τσεσμά), Μπάκος (90’ Δασκαλόπουλος), Πατσιωτός.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας, Παπαδάμου, Παπακωστούλης, Μακρίδης (80’ Παρασκευούδης), Ανδριανόπουλος, Τσεκούρας, Γκαραβέλης (70’ Καλογιάννης), Ντάλλας, Πλης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αργυροπούλι-Λάρισα 2012    4-2
Τύρναβος 2005-Αμυγδαλέα    1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργυροπούλι    12-2    9
Λάρισα 2012    8-8    7
Τύρναβος 2005    2-5    7
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αμυγδαλέα    3-10    0

 

Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/6, 18:00)
Λάρισα 2012- Αργυροπούλι
Αμυγδαλέα-Τύρναβος 2005

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass