Στη Σκωτία ο Γκόρνταν Πέτριτς

*ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:00

Οι εκλογικές διαδικασίες «πάγωσαν» τις εξελίξεις στη χθεσινή μέρα στην ΑΕΛ αλλά ο νέος τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς είχε ποδοσφαιρική αποστολή καθώς ταξίδεψε στη Σκωτία για να δει τον τελικό του κυπέλλου όπου η Σέλτικ κατέκτησε το 3ο συνεχόμενο τρόπαιο στη διοργάνωση του κυπέλλου Σκωτίας, αφού στο τελικό που έγινε στο Χάμπντεν Παρκ νίκησε 2-1 τη Χαρτς.

Στον αγώνα προηγήθηκε η Χαρτς στο 52' με τον Ράιαν Έντουαρτς, αλλά η Σέλτικ πήρε τη νίκη με δύο τέρματα του Οντσόν Εντουάρ στο 62' με πέναλτι και στο 82'. Η Σέλτικ, που κατέκτησε το 39ο κύπελλο της ιστορίας της στο θεσμό, έκανε παράληλα φέτος και το τρεμπλ (3ο σερί), αφού πήρε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Ο Σέρβος προπονητής της Λαρισινής ομάδας έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από τη διοργάνωση καθώς ως παίκτης με την Νταντί Γιουνάιτεντ και τους Ρέιντζερς κατέκτησε το τρόπαιο τις περιόδους 1993-94 και 1995-96.

Να προσθέσουμε ότι ο Πέτριτς έχει αγγλική υπηκοότητα.

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΕΛ

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ ουσιαστικά έχουν τελειώσει και η ομάδα από δω και πέρα ψάχνει έναν περιφερειακό επιθετικό. Παράλληλα το ενδιαφέρον προσανατολίζεται πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα ώστε να οριστεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόπος διεξαγωγής της προετοιμασίας θα είναι και φέτος το Καρπενήσι.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass