ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Αρχή για την ΑΕΛ

*Απόντες Τσιμπάμπα και Μπόγιοβιτς *Ποιες οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2015 8:05

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Αρχή αγωνιστικής περιόδου χθες για την ΑΕΛ, με την πρώτη προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών που έγινε στο προπονητήριο των Δένδρων κάτω από τις οδηγίες των Ράτκο Ντόστανιτς, Κώστα Κατσάρα, με γυμναστή τον Κώστα Μαντζιώκα και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Τσότσα. Είχαμε και την εμφάνιση του φυσικοθεραπευτή της ομάδας Γιώργου Ζαχαρή που αποτελεί ένα γνώριμο «πρόσωπο» αφού συνεργάσθηκε και στο παρελθόν με τη λαρισινή ομάδα.

 Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση που έγινε με αρκετό κέφι (παρά τη ζέστη) που έδιναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, έδωσαν όλοι το «παρών» πλην από δύο τον Τσιμπάμπα που θα έρθει σήμερα και τον Μπόγιοβιτς που λόγω προβλήματος με τη βίζα θα βρίσκεται τον Οκτώβριο στη Λάρισα και εφόσον συμφωνήσει στην πρόταση μείωσης αποδοχών που του έκανε η ΑΕΛ.

Επίσης ήταν και οκτώ νεαροί παίκτες που δοκιμάσθηκαν τις προηγούμενες μέρες ώστε να γίνουν οι προπονήσεις πιο δυνατές.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Η επίσημη πρώτη θα γίνει αύριο στις 7 μ.μ., αλλά χωρίς τους ηγέτες της ομάδας αφού σύμφωνα με τον κάτοχο του πακέτου των μετοχών Αλέξη Κούγια τους ψάχνει σε όλες τις γραμμές.

Μάλιστα χθες μας είπε ότι οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα είναι όλοι νέα ταλαντούχα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο. Τώρα θα ψάξει να βρει η ομάδα παίκτες πιο έμπειρους που θα είναι ηγέτες στις θέσεις που θα αγωνίζονται. Θα γίνει με προσοχή η επιλογή τους γιατί θα αποτελέσουν βαρόμετρο για την πορεία της ΑΕΛ.

Ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι αν δεν έρθει ο Στεργίδης στην ΑΕΛ δεν πρόκειται να παραχωρήσει την Παναχαϊκή.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Εκτός από τις μεταγραφές θα δοθεί μεγάλο βάρος και στην οργάνωση και ειδικά στο δέσιμο της ομάδας με την κοινωνία της πόλης και κυρίως στην προσαρμογή των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα. Μας είπε χαρακτηριστικά: Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά τα οποία θα πρέπει να προσαρμοσθούν στην πόλη και να γνωρισθούν με τους ανθρώπους της για να μην νιώθουν απομονωμένοι. Δεν ήρθαν για να μείνουν λίγους μήνες αλλά για πολλά χρόνια».

*Ο φωτογραφικός φακός του Λεωνίδα Τζέκα βρέθηκε στο προπονητήριο των Δένδρων και δίνει τις πρώτες φωτογραφίες της νέας ΑΕΛ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Επίσης ο Δουίκας του Πελασγού ήρθε 5ος με 15.19.47

Η ΑΕΛ μπορεί

να πάρει χρήματα

από τον... Δώνη

Η φημολογούμενη μεταγραφή του Χρήστου Δώνη σε ομάδα του εξωτερικού(πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να τον παραχωρήσει) μπορεί να φέρει χρήματα στην ΑΕΛ καθώς τόσο η λαρισινή ομάδα όσο και η ΑΕΚ δικαιούνται τροφεία από πιθανή μεταγραφή του γιου του πρώην προπονητή της ΑΕΛ Γιώργου Δώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass