Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φιλιππούπολη

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ (17:00)

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 22:02
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Γιορτάζει σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο 48ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Φιναλίστ είναι δύο ιστορικές ομάδες, ο Δαμασιακός και ο Π.Ο.Ελασσόνας, οι οποίοι στους ημιτελικούς απέκλεισαν Σμόλικα Φαλάνης και Ηρακλή Λάρισας, αντίστοιχα.
Ο αγώνας αναμένεται πως θα είναι αμφίρροπος και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν παίκτες στο ρόστερ τους που θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους των ομάδων τους.


Προετοιμάσθηκαν δε κατάλληλα για τον σημερινό τελικό και είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη να δείξουν το ταλέντο τους.
Οι προπονητές Ζήσης Ζιάγκας του Π.Ο.Ε. και Δημήτρης Μπουκουβάλας του Δαμασιακού, θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες. Στην ομάδα της Ελασσόνας επανέρχεται ο Συνάπαλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσουν ο Θανάσης Κυρίτσης που τραυματίστηκε στο γόνατο και ο Ζηρδέλης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα δάκτυλα του χεριού του.
Από την άλλη πλευρά, με τον Δαμασιακό, δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γκαντρής και Τιούτοιος.
Οι αποστολές των δύο ομάδων:
ΠΟΕ: Γούπος, Γκουτζουρέλας, Βουγιουρδής, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Μάντζαρης, Μπαρλαγιάννης Ν., Καλύβας, Πετάνι, Σιαφαρίκας, Ματούλας, Παναγιώτου, Γκαραγκούνης, Λαγιόκαπας, Συνάπαλος, Χατζηβασίλης, Καραγκιόζης, Γκαντούνας, Αλεξούλης, Κωνσταντινίδης και Παπαϊωάννου.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Μιγδάνης, Βλιώρας Δ., Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργατζιάς, Μπακαΐμης, Μουσιάρης, Νάτσης, Δούκας, Λούτσος, Λέτσιος Στ., Λέτσιος Α., Αμπατζίδης, Αγραφιώτης, Φούντας, Τσιάλτας, Χασιώτης Ιωάνν., Σεΐζης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό τελικό θα διευθύνει ο κ. Μπουμαρσόπουλος, συνεργάτες του θα είναι οι κ. Στάικος, Πατέτσος, με επιπρόσθετους διαιτητές τους κ. Ντελέζο, Αντωνίου και 4ο διαιτητή τον κ. Καρακώστα.
Παρατηρητές του τελικού θα είναι οι κ. Δημησιάνος και Κωστόπουλος.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η ΕΠΣΛ θα τιμήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον υπεύθυνο Αθλητικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Στέλιο Δημότσιο, τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, και τον Λαρισαίο διεθνή διαιτητή κ. Δημήτρη Γκάγκα, που ολοκληρώνει ηλικιακά την καριέρα του στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.
* Πριν την έναρξη του τελικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των προσφάτως αποβιοσάντων Νίκου Χασιώτη (άλλοτε προέδρου του Δαμασιακού) και Νίκου Ιωαννίδη (επί σειρά ετών διαιτητή, τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα).
* Τον τελικό αναμένεται -εκτός απροόπτου- να τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από αξιωματούχους της Ομοσπονδίας και μέλη της ΚΕΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass